Prvi hrvatski erotski film stigao u kina!

Film redateljice Irene Škorić 7sex7 počinje igrati u hrvatskim kinima. Film je zbog vruće tematike, s redateljskim potpisom jedne žene koja sa svojih prelijepih protagonistica u suptilnoj igri erosa skida krpicu po krpicu – podigao dosta medijske prašine i osvojio simpatije mnogobrojne publike.

Kontroverzni dugometražni debi uspješne mlade redateljice i scenaristice Irene Škorić, prva hrvatska erotska drama 7sex7, vatreno je festivalsko krštenje doživjela u prepunoj Areni na ovoljetnom 58. Pulskom filmskom festivalu, a od 12. će siječnja ‘grijati’ gledatelje u svim kinima diljem Lijepe naše, kada kreće u redovitu kino-distribuciju.

7 seX 7 trailer with English subtitles from Artizana film on Vimeo.

Film je zbog vruće tematike, s redateljskim potpisom jedne žene koja sa svojih prelijepih protagonistica u suptilnoj igri erosa skida krpicu po krpicu – podigao dosta medijske prašine i osvojio simpatije mnogobrojne publike.

U ‘smijehu i grijehu u sedam kadrova’ okupila je impresivnu plejadu hrvatskih glumaca mlađe generacije na putu prema čvršćoj afirmaciji u struci sedme umjetnosti, pa su sedam parova i poneku tres kombinaciju (lepeza uzbudljivih odnosa seže od pet muško-ženska para, zatim muško-muškog, pa sve do nedoljivog žensko-ženskog s muškim pojačanjem) utjelovili Jelena Perčin, Csilla Barath Bastaić, Robert Kurbaša, Ana Majhenić, Ivan Glowatzky, Frano Mašković, Marinko Leš, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Đuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, beogradska glumica Jelena Jokić, i kao guest star – Mario Kovač.

U uredu su potpuni stranci, a u prodavaonici starih ploča češka im ‘besjeda’ sprema iznenađenje. Muškarac kao rođendanski dar umjesto vibratora, pod svilenim plahtama ostavljen na milost i nemilost dviju žena u opsesivnoj vezi. Krpelj je kriv za sve – očekivala je doručak na travi, a pod kožu joj se uvukao jedan gljivar. Dok sniva svoj erotski san o Emmanuelle, na krovu ga na koljena baca femme fatale iz susjedstva.

Tečaj ‘Kako postati gay u pola sata’ i upecati ulogu života. Sve za umjetnost; nekad su bili par, sada je ona glumica zvjezdanog sjaja, a on tek rob svoje požude – isprepletene su niti radnje prvog hrvatskog dugometražnog erotskog filma.
Sedam priča u sedam kadrova, dodatno ‘začinjenih’ brojnim filozofskim, kulturnim i društvenim referencama, ustvari su intrigantni krokiji međuljudskih odnosa, istodobno i smiješnih i grešnih, sa zajedničkim nazivnikom seksa kao pokretačke snage svijeta.

Premijera je u utorak 10. siječnja u Cinestaru u Branimir centru, dijelili smo 4×2 ulaznice, a evo tko ide na premijeru:

Katarina Božić
Marko Perak
Lucija Ana Radić
Ivo Hustić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr