Najveća ljubavna priča na 2D i 3D blu-rayu

Od ovoga tjedna vaša DVD i/ili Blu-ray kolekcija može biti obogaćena za još jedno uistinu posebno izdanje: Titanic. Dobitnik rekordnih 11 prestižnih nagrada Oscar (uključujući one za najbolji film i režiju), film koji je više od deset godina bio vlasnik titule najgledanijeg filma svih vremena s najvećom filmskom ljubavnom pričom ikada ispričanom, fantastičnim glumačkim izvedbama i neprikosnovenom režijom po prvi puta ikada izlazi na Blu-rayu i to kao 2D i 3D izdanje. Podijelili smo 3 DVD-a.

Leonardo DiCaprio i za Oscara nominirana Kate Winslet glume tragične ljubavnike koji se upoznaju i zaljube na vjerojatno najpoznatijem brodu u povijesti koji na svom prvom putovanju juri u vlastitu propast.

James Cameron napisao je i režirao vrhunsku ljubavnu priču, a u filmu glume i za Oscara nominirana Gloria Stuart, Billy Zane, Frances Fisher, Kathy Bates, Bill Paxton, Bernard Hill, Victor Garber i drugi.

2D i 3D Blu-ray izdanje filma Titanic sadržava čak četiri diska! Osim samog filma (koji se nalazi na tri diska – dva diska rezervirana su za 3D izdanje, a jedan za 2D izdanje) izdanje sadržava i preko šest sati posebnih dodataka od kojih se u prvom planu moraju izdvojiti dva potpuno nova, nikad prije viđena dokumentarna filma: Odsjaj Titanica (fascinantno iscrpno istraživanje filma) te ‘Titanic: Konačna riječ Jamesa Camerona’ (prilog u produkciji National Geographica koji je na jednom mjestu okupio najveće svjetske stručnjake o Titanicu, a koji iznose svoja mišljenja o tome kako je „nepotopivi“ brod ipak potonuo).

Osim toga na četverostrukom izdanju može se pogledati i 29 izbačenih scena koje nisu uspjele ući u finalnu verziju filma, a posebna poslastica je i alternativni završetak! Uz to izdanje sadržava i preko 60 priloga o samom snimanju filma, audio komentare redatelja i producenata filma, poseban pogled na nevjerojatne specijalne efekte, fotogaleriju s preko 1000 fotografija, kino najave, televizijske spotove i još mnogo toga!

Najbržima smo podijelili 3 DVD-a.

Dobitnici:
Tatjana Rendulić
Zlatko Banjan
Biserka Orlić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr