George Clooney glavna je faca venecijanske Mostre

U Veneciji večeras počinje 68. Mostra, a glumac George Clooney, koji već dulje vrijeme tulumari po Italiji, tamo se doslovno ponaša kao pravi domaćin. Razlog da se osjeća kao glavna zvijezda otvorenja jest i činjenica da upravo njegov film The Ideas of March otvara festival.

arti-201108180698006Na otvaranje filmskog festivala vječni šarmer George Clooney, stigao je gliserom iz svoje vile na jezeru Como, a sa sobom je doveo gomilu poznatih prijatelja koje je ugostio u svojoj rezidenciji.

Na brodu su se tako s njim tiskali nekadašnja najpoznatija manekenka Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber, a Bono Vox iz U2 i njegova supruga Alison, koji su također Clooneyjevi gosti u vili na jezeru, doći će na festival neki drugi dan.

S obzirom na to da vila ima 30 soba, kod Georgea ima još mjesta pa im se uskoro pridružuju i glumice Evan Rachel Wood i Marisa Tomei, tako da će biti veselo.

Preplanuo i ležeran, domaćin Clooney lagano skuplja ekipu i dovodi ih na festival, a ne iznenađuje da je ove godine za to posebno inspiriran jer se Mostra svečano otvara upravo njegovim filmom The Ideas of March.

U filmu Clooney igra glavnu ulogu, ali je i scenarist i redatelj tako da je razumljiv njegov angažman.

Festival u Veneciji traje do 10. rujna pa će grad u idućim danima posjećivati brojne poznate face.

Organizatori su potvrdili dolazak Madonne i glumca Ala Pacina. Madonna će predstaviti svoj drugi redateljski pokušaj, film W.E., a Al Pacino dobit će jednu od počasnih nagrada festivala.

Bit će prikazan i novi film Romana Polanskog Carnage s Kate Winslet, Christophom Waltzom i Jodie Foster.

Dakle, dolaze svi, a kako kod Clooneyja ima još slobodnih soba, mogu odsjesti kod njega.

Vezani članci:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr