Čuj, Hloverka će Hrvate učiti o Indiji – sapunicom!

Direktorica programa HRT-a Hloverka Novak Srzić pompozno je najavila odgovor javne televizije na RTL-ovo 'telenovelno' čudo, tursku 1001 noć: bolivudsku sapunicu Main teri parchhain hoon.

16.12.2010.
13:30
VOYO logo

Služba za odnose s javnošću HRT-a prenosi nam njene misli o skorom susretu hrvatskog gledateljstva s indijskom kulturom, koji se neće održati na "teritoriju" kakvog dokumentarca, nego ljubavne priče o "mladoj Indijki koja želi postati modna dizajnerica, no sve se zakomplicira kada upozna Siddarthu, oca troje djece". U glavnoj ulozi je atraktivna Mega Ghupta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovime otvaramo jedan novi trend i uvodimo nešto drugačije, egzotično i do sada nepoznato. Serija će gledateljima dočarati Indiju i upoznati ih s njenom kulturom i životnim navikama koji jesu različite od naših, ali ima i puno sličnosti, a koje su to otkrit ćemo već u siječnju kada krene prikazivanje", rekla je Hloverka Novak Srzić o tome čemu se možemo nadati u 212 bolivudskih epizoda sapunice koju Makedonci već emitiraju pod naslovom Ti si moja sudbina.

Očekuje se povećan broj letova za Indiju

Svrha takvih sadržaja, ističu HRT-ovci, jest upoznavanje gledateljstva s drugim kulturama, a da publika pozitivno reagira na njih pokazalo se već više puta, kada je dolazilo do značajnog porasta putovanja iz Hrvatske u zemlje iz kojih dolaze sapunice upravo u vrijeme njihovih emitiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj sadržaj, konkretno, HRT-ovci smatraju uvodom "u nove trendove zbog svoje raskoši boja, emocija, glazbe i plesa, koje do sada viđeni slični formati nisu imali, a po kojima je Bollywood prepoznatljiv".

Točan termin početka prikazivanja je ponedjeljak, 3. siječnja 2011. godine između 18:30 i 18 40 sati do 19.25. Serija Main terri parchhain hoon na HRT-u će se prikazivati pod nazivom Ja sam tvoja sudbina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201004230069006 arti-201012080139006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo