Na predstavu I opet… Miffy idu…

Predstava I opet… Miffy nastavak je dječjeg mjuzikla Miffy koji je nastao prema istoimenim slikovnicama nizozemske ikone dječje književnosti Dicka Bruna.
Podijelili smo 2×2 ulaznice za predstavu u subotu, 22. rujna i 2×2 ulaznice za predstavu u nedjelju, 23. rujna s početkom u 17 sati.

Ovim nastavkom pratimo nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje. A čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu… Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog rapoloženja i veselih songova koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan!
Predstavu je postavio nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstava je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske.

Igraju:

Aleksandra Naumov
Sanja Hrenar / Nera Stipičević
Vanda Vujanić Šušnjar / Daria Knez Rukavina
Ivana Bakarić
Tvrtko Jurić
Richard Dick Simonelli / Hrvoje Barišić

Jedna od najpopularnijih predstava u Trešnji, za koju ćete uvijek morati rezervirati ulaznice na vrijeme svakako su mjuzikli za najmlade o malenoj Miffy.
Točnije, Trešnja prikazuje dvije predstave u kojima pratimo avanture simpatične zečice- “Miffy” i “I opet…Miffy“.

Od 2005. kada je bila premijera “Miffy”, ova predstava, odnosno njezin nastavak (mjuzikl “I opet…Miffy”) ne silazi s repertoara Trešnje.
Tako je do danas odigrano preko 250 izvedbi (oba mjuzikla), a vise od 75 000 ljudi pogledalo je neku od izvedbi!
Da interes malenih Zagrepčana za ove mjuzikle još ne jenjava dokazuje činjenica da ce se u Trešnji, nakon tri godine ponovno prikazivati “I opet…Miffy”.

Dobitnici za subotu 22. rujna u 17 sati:
Lara Vlajčević
Marina Spajić

Dobitnici za nedjelju, 23. rujna u 17 sati:
Dora Kršek
Rozalija Zajac

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr