Vodimo vas na koncert klape Cambi u Varaždin

Klapa Cambi čiji je spot za pjesmu Od zipke do križa probudio emocije i veliki interes javnosti, 24. ožujka stiže u Arenu Varaždin. Tamo će zajedno sa Tomislavom Bralićem i klapom Intrade, klapom Maslina, Kampanel, Sv. Juraj, te gostima Vinkom Coce, Lidijom Bačić i Ivanom Radovniković održati nezaboravan koncert.

“Naša klapa je bježala od pjesama o Dalmaciji. Iskreni u tome da današnje novo skladane pisme o Dalmaciji opisuju naš zavičaj kao skupinu dokoličara ili su jednostavno prepatetične, držalo nas nesklonim takvim pjesmama. Ipak, riječi stihova Branka Slivara i glazba Pere Kozomare, pogodili su nas ravno u sridu. Prepoznali smo u njima priče naših starih i pjesmu smo odmah doživjeli kao himnu, kao zavit vrlinama koje su nas održale na ovoj zemlji”, ispričao je Hrvoje Lozančić, član klape Cambi, o njihovoj pjesmi Od zipke do križa, koji samo preko YouTubea broji nekoliko milijuna klikova preslušavanja.

Pjesma ‘Od zipke do križa’ pred publikom je doživjela potpuni uspjeh. Dobila je svojom emocijom čak i ljude sa sjevera Hrvatske.

Višestruko nagrađivanoj, trenutno i najslušanijoj pjesmi na primorskim (dalmatinskim) radio postajama, kojoj mnogi tepaju ‘moderna himna Dalmacije’, prije neko vrijeme dobila je i odličan spot, spot koji po svojim motivima i pristupu odskače od klasičnog klapskog televizijskog spota.

Pri snimanju su korišteni avion, helikopter, podvodna oprema, ali i dosad širem auditoriju malo znane snimke Dalmacije snimljene 60-ih i 70-ih godina iz filmova pok. Aleksandra F. Stasenka. Panoramske snimke nastale su u suradnji sa zračnom lukom Split, a spot je snimao, režirao i montirao Matko Petrić.

Zvijezde klapske pjesme konačno možete poslušati na jednom mjestu. Varaždinska klapska noć održat će se u Areni Varaždin, 24. ožujka.

Najbržima smo podijelili 3×2 karte za koncert u Varaždinu.

Dobitnici:
Dragana Glivetić
Mihaela Novak
Štefanija Bosilj

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr