'Sve dok mi dopustiš' / Zvijezda 'Ruže vjetrova' u zagrljaju tamburaša

Image
Foto: PR

Mlada hrvatska glumica Petra Cicvarić, koja je briljirala u RTL-ovoj dramskoj seriji 'Ruža vjetrova', odigrala je glavnu žensku ulogu u novom spotu tamburaškog sastava Kas iz Osijeka.

22.8.2013.
10:10
PR
VOYO logo

Glumica koja je odigrala odličnu ulogu u RTL-ovoj dramskoj seriji 'Ruža vjetrova' u spotu za pjesmu Sve dok mi dopustiš nastupila je na poziv prijatelja iz djetinjstva.

"Petru poznajem od malih nogu. Zajedno smo odrasli u istom osječkom kvartu - na Sjenjaku", kazao je Dinko Glavaš, pjevač tamburaškog sastava Kas, a njegova kolegica otkrila da se od tada malo promijenio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I kao klinac bio je mali 'frajer'. Ne čudi me stoga sve veća popularnost njega i Kasovaca. Kad me pitao bih li nastupila u spotu, rado sam se odazvala", kazala je osječka glumica.

Image
Foto: PR

"Zahvaljujući cjeloživotnom poznanstvu snimanje je bilo jako ležerno. U jednom trenutku možda i previše. Najviše šala palo je na račun naših scena u krevetu. Naime, Petra je tih dana bila u gužvi s poslom, a i mi smo imali koncert noć prije, pa smo kad smo legli u krevet, skoro zaspali. Svatko na svojoj strani", otkrio je Dinko Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim različite stilove glazbe, ali prave su zabave nezamislive bez tamburaških evergreena. Tamburaška me glazba vraća u djetinjstvo", kazala je Petra Cicvarić otkrivajući da ima daleko više poslovnih planova nego onih za zabavu. Trenutačno priprema novu sezonu Teatra 054.

Image
Foto: PR

Tamburaški sastav Kas radi na svojem prvom albumu koji će objaviti pod okriljem Croatia Recordsa. Na njemu će se naći i pjesma "Sve dok mi dopustiš" za koju je spot upravo snimljen. Autori te pjesme, premijerno izvedene na Festivalu graševine i pjesme u Kutjevu, su Damir Bačić i Uršula Tolj. Za aranžman su zaslužni Željko Nikolin i Hrvoje Juzbašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo