NJIHOVA STRANA PRIČE / Zvečevo se oglasilo o poklonu Severini i Igoru: 'Zatečeni smo ovako grubom reakcijom'

Image
Foto: Instagram

'Naša je poslovna politika da se donacijama ne hvalimo jer smatramo da je to naš doprinos koji dajemo zajednici u kojoj živimo i stvaramo', stoji, između ostalog, u priopćenju

26.11.2015.
18:20
Instagram
VOYO logo
Image
'gadi mi se ovo društvo' /

Zvečevo navuklo bijes građana zbog poklona Severini i Igoru: 'Za njihovu čokoladu imaju, a naša djeca su nebitna'

Image
'gadi mi se ovo društvo' /

Zvečevo navuklo bijes građana zbog poklona Severini i Igoru: 'Za njihovu čokoladu imaju, a naša djeca su nebitna'

Nakon što se medijima proširio Facebook status Držislava Šuška, predsjednika Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Baranjski leptirići", koji je na Facebooku prozvao Zvečevo zbog toga što su Severini i Igoru Kojiću poklonili 600 čokolada s posebnim omotima, a kako kaže, godinama se oglušuje na njhovu molbu za donacijom, oglasila se prozvana tvornica slatkiša. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slijedom medijskih objava potaknutih nezadovoljstvom predsjednika Udruge Baranjski leptirići gosp. Držislava Šuška, iako nevoljko, primorani smo prema medijima i cjelokupnoj javnosti izaći i s drugom stranom priče. Naime, Zvečevo d.d. u protekloj je godini odradilo niz donacija prema različitim Udrugama koje skrbe o djeci, osobama s posebnim potrebama i potrebitima pojedinačno, također smo svoje donacije uputili nizu Osnovnih škola i vrtića, pomagali smo Caritasu, slijepim i slabovidnim osobama, te sportskim društvima.

Naša je poslovna politika da se donacijama ne hvalimo jer smatramo da je to naš doprinos koji dajemo zajednici u kojoj živimo i stvaramo. Na našu adresu svakodnevno pristiže desetine zahtjeva za financijskom pomoći, donacijama u robi ili nekim drugim oblikom pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo kako bismo u svemu tome napravili sistematizaciju i uveli reda, te izbjegli situacije poput ove, na godišnjoj razini pripremljen je plan Društveno odgovornog poslovanja i prema njemu su odrađene sve donacije. Naravno da je bilo i izvanrednih situacija, poput poplava u Slavoniji u koje smo se također ad hoc uključili.

Za očekivati je da će netko biti izostavljen iz donacija u određenom periodu, pa upravo zbog toga svake godine radimo novi plan i pokušavamo zadovoljiti što više upita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva je situacija i s Udrugom Baranjski leptirići, nama ni na koji način nije bila intencija preskočiti ih u donacijama, te smo stoga posebno zatečeni ovako grubom i neprofesionalnom reakcijom.

S druge strane pak jasno nam da će mediji prije popratiti show biznis, skandal i negativizam, nego pozitivne primjere". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo