Županica Lovrić-Merzel na službeni put povela i muža

Među izaslanstvom koje je tjedan dana u Italiji promoviralo turističku ponudu Županije, bio je i suprug županice Marine Lovrić-Merzel.

21.3.2010.
13:18
VOYO logo

Četveročlano izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije − županica Marina Lovrić-Merzel, predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš, predsjednica Turističke zajednice Milena Pavković-Novotny i direktor Turističke zajednice Županije Ivor Stanivuković − od nedjelje 14. do nedjelje 21. ožujka bilo je na službenom putu u Italiji, u Rimu.

To je potvrđeno u kabinetu županice, a s obzirom da su s dužnosnicima u Italiju putovali i njihovi bračni partneri, Slobodna Dalmacija se raspitala tko je platio troškove, što je tako brojno izaslanstvo dugo radilo Rimu i je li riječ o privatnom izletu ili službenom posjetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor glasi − županica Lovrić-Merzel, Kardaš i društvo u Italiji promoviraju turističku ponudu Sisačko-moslavačke županije. Koliko je koštao put za osma ljudi nisu htjeli reći, ali, tvrde da su troškovi za Lovrić-Merzel i Kardaša plaćeni iz županijskog proračuna, a troškovi za Pavković-Novotni i Stanivukovića iz proračuna TZ-a.

U Županiji tvrde da su bračni partneri račune platili sami, a ne porezni obveznici. Račune puta i smještaja ne žele pokazati javnosti, pa ostaje sumnja da su izletom u vječni grad ipak "počašćeni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003190626006 arti-201002170645006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo