ZRAKOPLOV IZ SPLITA ZA RIM VRATIO SE NA POLA PUTA I PRISILNO SLETIO: / Sve je ukazivalo na kvar, no stvarni razlog je bezazlen

Image
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Piloti i predstavnici Croatia Airlinesa procijenili su kako je bolje vratiti zrakoplov u Resnik zbog toga što bi se kvar puno brže sanirao, no kvara nije ni bilo

23.11.2019.
8:46
Igor Šoban/PIXSELL
VOYO logo

Zrakoplov Croatia Airlinesa na letu iz Splita za Rim morao se nakon pola prijeđenog puta vratiti u Zračnu luku Resnik. Naime, na popodnevnom letu u zrakoplovu se pojavio indikator tehničkog kvara, nakon čega su piloti i predstavnici Croatia Airlinesa donijeli odluku kako je potrebno vratiti se na početnu točku puta, javlja Slobodna Dalmacija.

Procijenjeno je kako bi se kvar puno brže sanirao u tehničkoj bazi na Resniku nego u rimskoj zračnoj luci. No, iz domaće zrakoplovne kompanije su potvrdili kako na avionu nije došlo do kvara, već je trebalo - resetirati sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je zrakoplov ponovno poletio s dva sata i 15 minuta zakašnjenja te naposljetku stigao u Rim, a Croatia Airlines se ispričala putnicima zbog kašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo