UDARIO PO HDZ-U / Milanović otkrio tko će biti u vladi nacionalnog spasa: 'A Butković? Pa dečko ti si ukrao'

Plenković je HDZ lišio bilo kakvog karaktera osim lopovskog, pa i zadnji primjer Butkovića koji se pokušava nadmetati sa mnom. Pa dečko ti si ukrao, ti si iznuđivao od nekoga kooperanta, za to se ide u zatvor, kazao je Milanović

10.4.2024.
14:14
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je obnovljenu zgradu gradske vijećnice u Varaždinu gdje je održao radni sastanak s predstavnicima varaždinske gradske uprave. Niti ovoga puta nije štedio HDZ i premijera Andreja Plenkovića, te se obrušio na ministra prometa Olega Butkovića. Otkrio je i koga vidi u vladi nacionalnog spasa.

Image
NASTAVLJA SE... /

Butković: 'Dobro jutro Zorane, pokvario si nam obiteljski ručak, a jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac'

Image
NASTAVLJA SE... /

Butković: 'Dobro jutro Zorane, pokvario si nam obiteljski ručak, a jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac'

Vlada nacionalnog spasa

"To će ovisiti o partnerima. To neće biti jednostavno, Jesam razgovarao s nekim ljudima. Svi hoće resor policije a neće resor obrane. Tu vidim Hranja kao ministra obrane, vidim Lalovca u financijama, Zvonka Mršića vidim negdje. Vidim Marijana Marekovića kao ministra branitelja, bio je zapovjednik Tigrova. Velibor Mačkić, profesor", kazao je."Jedino što nema niti jedne žene, ali poradit ćemo na tome", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta vlada će biti malo neutralnija", dodao je.

"Ego je jedno, a nema politike bez ideologije. Jedino HDZ nema ideologije. Oni su prazna tikva. Plenković je HDZ lišio bilo kakvog karaktera osim lopovskog, pa i zadnji primjer Butkovića koji se pokušava nadmetati sa mnom. Pa dečko ti si ukrao, ti si iznuđivao od nekoga kooperanta, za to se ide u zatvor, i ići će se", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Debata ima smisla danas, a oni su se sjetili 15. navečer. Kada sam vidio da je na Pantovčaku veliko klizište, pa će uskoro zatvoriti Pantovčak . I prijatelj mi kaže vidi klizi prema Banskim dvorima. Moraš tamo. Tad je pala odluka ", kazao je.

"Ovo što su pisali Rimac i krčmar, to je kažnjivo. Ti si iznuđivao od kooperanta ministarstva kojem si na čelu. Kriminalci", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li siguran u pobjedu?

"Ja sam dva puta išao na izbore, svaki put je opcija koju sam vodio imala preko 30% glasova, prvi puta su nas pokrali, drugi puta su nas pobijedili za dlaku. Onda sam išao na predsjedničke. Najgorem premijeru u povijesti dali su odrješnicu. Na temelju ludog srca, na temelju onoga što se događa. Možda se Hrvatska i zagrcne", kazao je.

Ponovo se dotaknuo Olega Butkovića. "Pa nije se pogodovalo ocu, već Olegu. U odnosu sila zna se tko je Oleg. Danas je netko našarao po Splitu. Rekli su da sam ruska prostitutka. Mene ne hvataju po Bruxellesu za stražnjicu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki su musavi eurokremaši, a neki smo kvartovska djeca", kazao je.

"Proganjaju Kovačevića. Pokopao ga je taj čovjek. Ja ga nisam dva puta imenovao na mjesto Uprave Janafa. Taj musavi besmislice priča. Merzel? Je li bila u mojoj vladi? Postala je županica 2005., a ja sam tad bio suradnik Ivice Račana. Gdje je bio Plenković? On je kuhao kavu u Bruxellesu. Sanader ga je htio spičiti u Kijev", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što kaže na jutarnju poruku Olega Butkovića na Facebooku, kazao je: "Ja inače ustajem u 6 sati, i ranije što sam stariji. Imali ste lidere i zločince koji su ustajali rano. Ja liježem iza ponoći, u 6 više ne mogu spavati. Butković, ja ne znam, možda mora pomusti krave, brojati novce u neki trezor. Gledaš je li Oleg nešto stavio na mobitel, je li ima gramatičke greške...Oleg, Oleg", kazao je Milanović kroz smijeh.

"Kupuj prugasto 'odelo'. Bit će ti suđeno. Neću to raditi ja i svima i onima koji su onaj plin ukrali", rekao je Milanović..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo