Zoka Milanović: Nisam vidio Sanadera, nije bio iza mene

'Smatram da je govor predsjednika Josipovića bio odličan.

18.2.2010.
15:35
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je na upit novinara kazao kako nije vidio bivšeg premijera Ivu Sanadera na inauguraciji predsjednika Ive Josipovića. Na primjedbu da je ovaj sjedio baš iza njega, Milanović je kazao: "Nije on sjedio iza mene, iza mene je sjedio Valentić."

"Smatram da je govor bio odličan. U njemu je istaknuto ono što je poručivao tijekom cijele kampanje, a to je borba protiv korupcije i lopovluka", kazao je šef stranke koja je kandidirala Josipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je svakom dobronamjernom jasno da je Josipović autonoman i da će takav ostati", zaključio je Milanović te dodao da očekuje da će Josipović ostati onakvim kakvim ga zna - uporan.

Predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma Ivica Mudrinić također je pohvalio Josipovićev govor, rekavši da je dobar i primjeren vremenu u kojem živimo. Dodao je da se Josipović dotaknuo ključnih pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ovac Ljubo Jurčić rekao da je u Josipovićevom govoru obuhvaćeno sve, da je govor izbalansiran te da je novi predsjednik u njemu dao viziju za državu u 21. stoljeću.

"Vidi se da se na govoru radilo. Možda mi je i bolji od Obaminog", kazao je Jurčić novinarima nakon inauguracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I riječki roker Damir Urban, koji je na inauguraciju došao sa suprugom, smatra da je Josipovićev govor bio odličan. "Bio sam razočaran, ne u predsjedniku koliko u mentalitetu koji je zavladao zemljom... počeli su odlučivati ljudi koji nisu kompetentni", rekao je Urban, koji se nada da će se izborom Josipovića za predsjednika to promijeniti.

"Ne bih bio u kampanji da mu nisam vjerovao, on je čovjek koji ne diže glas nego ima argumente, a to mi imponira. No, sad neka djela govore", zaključio je Urban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201002180370006 arti-201002180386006 arti-201002180614006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo