Informatika i tehnologija / Znate li kako napraviti backup whatsapp poruka?

Image
Foto: Pixabay

Ne znate kako napraviti backup WhatsApp poruka? Sigurnosno kopiranje i vraćanje WhatsApp poruka na Android vrlo je jednostavno, brzo i može ga napraviti svatko

16.8.2018.
17:32
Pixabay
VOYO logo

Popularnu aplikaciju WhatsApp za pozive i čavrljanje koristi sve više ljudi, sigurno ste i vi među njima pa onda morate savladati one 'osnove WhatsAppa koje život znače' odnosno morate znati kako napraviti backup WhatsApp.

Ako želite saznati sve savjete i trikove za sigurnosno kopiranje i vraćanje WhatsApp poruka na Android, onda čitajte dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi korisnici Android uređaja mogu iskoristiti opciju koja je ugrađena u njihove uređaje pod ‘Settings’ odnosno ‘Privacy’ te tako imaju otvorenu mogućnost kako napraviti backup za WhatsApp.
Radi se o opcijama ‘Back up my settings’ i ‘Automatic restore’.

Kada aktivirate te dvije opcije, Google će napraviti sigurnosnu kopiju vaših podataka, ali će ih i povezati s vašim Google računom. 
Tako kad poželite prebaciti podatke na drugi uređaj, dovoljno će biti prijaviti se u svoj Google račun s tog uređaja i podaci će se automatski prebaciti na njega, a tako ćete i napraviti backup za WhatsApp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu opciju posebno će voljeti oni koji često mijenjaju mobitel odnosno oni koji žele imati sve svoje podatke na jednom mjestu u slučaju gubitka ili krađe uređaja.

Na slične usluge naći ćete i kod nekih drugih operatera koji pružaju svojim korisnicima prostor u oblaku za pohranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo