'Znam o sastancima Franje i Slobe, što me nisi zvala?'

'Čudi me to. Nisam pozvan. Pa ja sam bivši premijer. Ja sam i prvi premijer. U moje vrijeme počela je balvan revolucija.

16.4.2010.
18:19
VOYO logo

Bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić izjavio je za portal Novog lista da ga premijerka Jadranka Kosor nije zvala na današnji poslijepodnevni sastanak s bivšim premijerima u Banskim dvorima.

arti-201004160469006"Čudi me to. Nisam pozvan. Pa ja sam bivši premijer. Ja sam i prvi premijer. U moje vrijeme počela je balvan revolucija. U moje vrijeme u Karađorđevu su se sastali Franjo Tuđman i Slobodan Milošević. Čudi me da me premijerka Kosor nije pozvala kako bi čula i moje mišljenje", kazao je bivši predsjednik Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201004160613006Podsjetimo, Kosor je sazvala u petak sastanak bivših hrvatskih (HDZ-ovih) premijera. Javnost nije obaviještena o njemu, a nagađa se da je tema sastanka posjet Mesićevog nasljednika Ive Josipovića BiH. Sastanak je počeo u 13.30 sati i traje satima. Gosti su ratni premijeri Franjo Gregurić, Nikica Valentić i Zlatko Mateša te ratni ministar vanjskih poslova Mate Granić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo