'Živjeli smo sjajno na milijardama tuđeg novca'

Nadan Vidošević obrijao je gustu bradu s kojom se prije nekoliko dana 'prešetavao' po Zagrebu jer mu je, kaže, gotov godišnji odmor.

18.4.2010.
17:36
VOYO logo

Gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, bivši predsjednički kandidat i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević komentirao je aktualni sukob između predsjednika Ive Josipovića i premijerke Jadranke Kosor. Kazao je kako je ta tema bijeg od egzistencijalnih pitanja: nezaposlenosti, dužničkog ropstva koje nam prijeti, pregovora s EU.

Komentirao je i Josipovićev govor u BiH parlamentu. Iako je to ocijenio pozitivnim potezom, kaže da Hrvatska kao država nikad nije sudjelovala u podjeli BiH. Od Josipovića je, kaže, očekivao da će ponuditi pogled u budućnost BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidošević je dodao kako smo u posjednjih deset godina živjeli najbolje u svojoj povijesti.

"Živjelo se sjajno na milijardama tuđeg novca", istaknuo je Vidošević, te dodao da se bez velikih, bolnih koraka nećemo izvući iz krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek svojim radom stvara nove vrijednosti, a mi živimo u državi u kojoj se 40 godina nije stvarala nova vrijednost, i to je osnovno što treba promijeniti", poručio je Vidošević.

Prethodni članci:

arti-201004180065006 arti-201004170175006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo