'IZDRŽAT ĆEMO SVE' / Živi zid digao glas: 'Među vladajućima smo izazvali paniku pa nas sad napadaju bez ijednog dokaza'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Od trenutka kada je objavljeno da je Živi zid rejtingom treća stranka u Hrvatskoj započela je panika među vladajućim strankama'

13.5.2016.
10:22
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predstavnici Živog zida oglasili su se u petak prijepodne na Facebooku ogorčeni napadima koji su, kako tvrde, plod panike među vladajućim strankama. Kažu da se Živi zid blati bez ikakvih dokaza i to samo zato što je rejtingom treća stranka u Hrvatskoj po podršci građana.

"Od trenutka kada je objavljeno da je Živi zid rejtingom treća stranka u Hrvatskoj, s tendencijom rasta, započela je panika među vladajućim strankama. Po nalogu vlade prostor u medijima počeli su dobivati svi oni koji su spremni govoriti protiv Živoga zida. Svaka glasina je dobrodošla, sve bez ijednoga dokaza, jer je bitno ocrniti stranku koja predstavlja jedinu stvarnu oporbu u zemlju, jedinu stranku koja se istinski bori za narod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekujemo da će se u sljedećem razdoblju medijski pritisak pojačavati. Međutim, naša je ideja toliko jaka da će nadvladati sve nedaće. Izdržati ćemo sve, što god bilo, jer imamo časni i nepobjedivi CILJ pred sobom!

Želimo osloboditi hrvatski narod jarma ropstva i dati pozitivan i humani primjer uređenoga društva koji će biti prepoznat u čitavome svijetu. Želimo slijediti primjere velikana kakvi su bili Gandhi, Martin Luther King, Nelson Mandela i Stjepan Radić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme radi za nas, usprkos svim napadima i podmetanjima. Živi zid je iz dana u dan organizacijski i kadrovski sve jači i to je trend koji se više ne može promijeniti!", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo