ZA PRIMJER OSTALIMA / ZET-ovci ne prestaju oduševljavati: vozač zbog geste dobio javnu pohvalu

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Dosad rijetko viđena gesta u zagrebačkim autobusima i tramvajima koja bi trebala poslužiti i kao primjer svim ostalim vozačima'

23.4.2017.
16:47
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednje vrijeme ZET dobiva mnoštvo pohvala od građana, a razlog tome nisu samo polusatne karte koje su se, barem ako je suditi prema podacima ZET-a, pokazale punim pogotkom.

Naime, u Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" može se naići na sve više građana koji javno hvale vozače autobusa i tramvaja, a tako je bilo i ovoga puta. Jedan korisnik je pohvalio vozača koji, kako tvrdi, svojim gestama može biti primjer ostalim vozačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE: 

>>ZET-ovci, ovako se dobivaju pohvale: Zagrepčanka ostala oduševljena gestom kontrolora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> 'Neznani junače iz busa garažnog broja 201 – hvala ti': mladić i vozač ZET-a svojim činom spasili večer

>> I ZET-ovci su samo ljudi, a ovaj je oduševio jednog Zagrepčanina: 'Ovaj gospodin zaslužuje veliku pohvalu, ZET može biti sretan'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam ušao u autobus ZET-a broj 234, Laniste-Gl. kolodvor. I ovim putem želim pohvaliti ugodnog vozača koji svakog putnika lijepo pozdravi i zahvali mu se nakon što poništi kartu. Dosad rijetko viđena gesta u zagrebačkim autobusima i tramvajima koja bi trebala poslužiti i kao primjer svim ostalim vozačima", napisao je jedan korisnik na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo