ZET MUČI LJUDE NA LINIJI IZ PAKLA, I JOŠ SE PONAŠA STRAŠNO BAHATO: / Treba li netko umrijeti u autobusu?

Image
Foto: Ilustracija: Pixsell

Temperatura u Zagrebu ovih dana popela se iznad 35 stupnjeva Celzijusa.

9.8.2018.
16:59
Ilustracija: Pixsell
VOYO logo

"Na 35 stupnjeva u vašim autobusima nema klime!!! Sramota... A karta 15 kn. Nema šanse. Kada omogućite normalne uvjete vožnje - platit ću kartu", napisala je ogorčena putnica na ZET-ovoj stranici. Odgovor nije dobila, a oni koji na stranicama ZET-a i dobiju odgovor, većinom je isti "Ako vam ne paše, naručite si taxi".

Oni su još prošle godine tvrdili kako je čak dvije trećine njihovih vozila klimatizirano te kako i dalje nabavljaju klimatizirana vozila. No, čini se kako građani baš i nisu primijetili razliku osim kada je cijena karte u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linija iz pakla

Autobusna linija 109 Črnomerec - Dugave, jedna je od linija iz pakla.

Image
ZET UVODI VELIKE PROMJENE: /

Od 1. srpnja stiže nova karta, a ako je i dalje mislite kupovati kod vozača - razmislite opet

Image
ZET UVODI VELIKE PROMJENE: /

Od 1. srpnja stiže nova karta, a ako je i dalje mislite kupovati kod vozača - razmislite opet

"Stajala sam na užegloj stanici na 34 stupnja, to je bilo mila majka naspram ulaska u limenku u kojoj je bilo zasigurno par stupnjeva više. I tako već sedam dana, a autobus nije ni star. Sramota", požalila se putnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliki je problem vožnja linijom koja povezuje kompletan Novi Zagreb s Trešnjevkom i Črnomercem govore i komentari ogorčenih građana koji smatraju kako su nepravedna pokupljenja ZET-ovih karata, dok u isto vrijeme ne dobivaju uslugu koja bi bila očekivana u metropoli 21. stoljeća.

Ne mogu otvoriti prozor

"Upravo se vozim u autobusnoj liniji 109, 33 stupnja su vani, a u busu nema klime!!! Strašno!", napisala je ogorčena djevojka na Facebooku. Zanimljivo je kako se klima ne pali niti u novijim autobusima ZET-a, barem ne kada je linija 109 u pitanju te se u istima ne može otvoriti ni prozor - kako slučajno ne bi ušlo malo zraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok mladi većinom napuste vrelu limenku na kotačima i odluče se otići s biciklom ili pješice, stariji građani nisu te sreće. Nije ni čudo da se mnogi pitaju treba li zaista netko umrijeti u ZET-ovom autobusu prije nego što poprave klimu ili barem omoguće da se otvori prozor u zagrebačkim autobusima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike