ZET / ipak još ne ukida SMS plaćanje karata

Zbog mogućeg povećanja cijena, Zagrepčani i nadalje neće moći kupiti godišnju kartu, poručili su iz ZET-a.

25.1.2012.
11:48
VOYO logo

"Pretplatni kuponi za veljaču, čija je prodaja privremeno bila obustavljena, od srijede se mogu kupiti na svim uobičajenim prodajnim mjestima ZET-a, a poslijepodne i na kioscima Tiska, prema ranijim uvjetima, modelima plaćanja i važećem cjeniku", poručili su iz ZET-a. Navode da zbog "očekivane korekcije cijena" i nadalje (još nekoliko dana) neće biti moguće kupiti godišnju kartu, jer je u tijeku postupak koji prethodi promjeni cijena usluga javnog gradskog prijevoza.

"Putnici, osim mjesečnim kuponom, uslugu prijevoza mogu platiti i pojedinačnom, vrijednosnom, odnosno SMS-kartom", pojasnio je Tomislav Jurić, šef Ureda za odnose s javnošću ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne odustaju od poskupljenja

Podsjećamo, prema informacijama koje su ranije stizale iz Zagrebačkog holdinga, 1. veljače bio je smatran datumom od kojeg će se ukinuti plaćanje karata javnog prijevoza SMS uslugom.

U ZET-u još traže model za povećanje cijena karata nakon što su dobili odbijenicu Milana Bandića, koji traži odgovornost svih koji se odluče na poskupljenje u uvjetima srozanog životnog standarda žitelja metropole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-ZET

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo