ŽESTOKO NA SJEDNICI VRHA / HDZ-a: Sukobili se Plenković, Hasanbegović i Prgomet: 'Tražim da mi se taj čovjek javno ispriča!'

Image
10.4.2017.
23:04
VOYO logo

Na sastanku je bilo riječi o situaciji u Agrokoru i novom vladinom povjereniku Anti Ramljaku. Tijekom sastanka je navodno premijer Andrej Plenković primio i telefonski poziv slovenskog premijera Mire Cerara. Tema su bile i gužve i zastoji na granici, ali i prigovori na račun Mosta.

Plenković: 'Radi se o sabotaži'

Do sukoba trojice HDZ-ovaca je došlo zbog nadolazećih lokalnih izbora na kojima je stranački kandidat Drago Prgomet, dok je predsjednik stranke Plenković indirektno optužio Zlatka Hasanbegovića da, umjesto da podršku da Prgometu, podupire kandidaturu Brune Esih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Plenković je navodno rekao da se radi o sabotaži te da se HDZ-ovom kandidatu time ne daje dovoljno podrške. Izvori koji su sastanku prisustvovali za Jutarnji list kažu da je Hasanbegović na to odgovorio da ne vidi nikakvu sabotažu.

Image
HASANBEGOVIĆU ŽAO ŠTO ESIH NIJE HDZ-ova KANDIDATKINJA ZA ZAGREB: /

'Ona je dobar, autentični kandidat'

Image
HASANBEGOVIĆU ŽAO ŠTO ESIH NIJE HDZ-ova KANDIDATKINJA ZA ZAGREB: /

'Ona je dobar, autentični kandidat'

'Tražim od vas da vi svojim autoritetom utječete na stanovite kandidate za gradonačelnika da ne koriste svoju poziciju kako bi podcjenjivački i uvredljivo komentirali članove Predsjedništva', rekao je Hasanbegović, nakon čega se oglasio i Drago Prgomet rekavši da on nije 'stanoviti kandidat'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporna izjava iz emisije 'Nedjeljom u dva'

Radi se, naime, o izjavi Drage Prgometa u emisiji Nedjeljom u dva. Rekao je tada da mu je 'žao da Hasanbegović nije pokazao tu hrabrost te kad je njegova generacija odlazila ratovati, on se naslikavao s posuđenom kapom iz rata po Splitu'.

'Ali, ako inzistirate na povlačenju izjave, ja ću je povući', rekao je Prgomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ov KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA TVRDI: ‘Iza kandidature Brune Esih stoji Tomislav Karamarko’

Navodno je Plenković Hasanbegovića direktno pirao tko je njegov kandidat, a on je odgovorio da HDZ ima jednog kandidata, nakon čega je Plenković rekao da bi Hasanbegović i Prgomet trebali održati zajedničku konferenciju za medije. Hasanbegović je zatražio da mu se najprije Prgomet javno ispriča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo