ŽESTOKI OKRŠAJ JANDROKOVIĆA I BERNARDIĆA OKO PLAĆA: / 'E sad ću pokazati kolika je moja, a onda pokaži ti, pa da vidimo čija je veća!'

Image

Čelnik SDP-a nije odustajao od toga da je Jandrokovićeva plaća povećana

14.11.2019.
11:47
VOYO logo

Izmjene i dopune proračuna 2019. izglasane su danas u Saboru, ali planovi protekcije za 2020. i 2021. godinu. Prije izglasavanja proračuna za iduću godinu došlo je puno zahtjeva za stankom jer oporba upozorava da građani Hrvatske neće imati lakši život nakon novog proračuna. Predsjednik SDP-a i saborski zastupnik Davor Bernardić kazao je da se u Hrvatskoj živi sve lošije te da Vlada ne poduzima ništa po tom pitanju.

"Ne poštuju vas jer se rugate građanima, a rugate se i sindikatima i učiteljima. Kažete da nema novca za povećanje plaća učiteljima i istovremeno povećavate plaće sami sebi za 4.000 kuna", kazao je Bernardić i tako pokrenuo svađu u sabornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja ću pokazati svoju plaću ako vi pokažete svoju'

Bernardić je poručio da je "jedina prava reforma zapravo reforma praznika od koje građani i građanke neće imati ništa, prenosi RTL. Dodao je da se Plenković panično boji izbora. Kada se govorilo o plaćama, predsjednik Sabora te HDZ-ovac Gordan Jandroković rekao je da je njegova plaća ostala ista kakva je i da je čak manja nego što je bila pa je zamolio Bernardića da ne iznosi neistine. Međutim, čelnik SDP-a nije odustajao od toga da je Jandrokovićeva plaća povećana. Predsjednik Sabora mu je uzvratio i poručio da će pokazati svoju nekadašnju i sadašnju plaću pa da vidi kakva je bila i kakva je sada, no da očekuje da i Bernardić napravi isto.

"Sada ću ti pokazati kolika je moja, a onda pokaži ti, pa da vidimo čija je veća", kazao je Jandroković. Bernardić mu je odgovorio da vrati sav novac od onoga prije ako mu je plaća veća i za kraj poručio da "ne obmanjuje javnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo