ŽESTOKA RASPRAVA U ŽIVOM ZIDU: / Bunjac podnio pa povukao ostavku u Saboru! Pritom je navodno i otuđio službeni spis

Image

U više navrata iz Sabora su ga zatražili da dokument vrati jer će se u suprotnom smatrati da je otuđio službeni dokument iz Hrvatskog sabora

31.10.2018.
21:32
VOYO logo

Žestoka rasprava navodno se u utorak vodila u Živom zidu. Kako doznaje N1, VladimiraPalfi, supruga IvanaViliboraSinčića, odlučila je odmrznuti saborski mandat zbog čega bi Branimir Bunjac trebao napustiti saborske klupe.

Revoltirani zastupnik Živog zida potom je pisanim putem podnio ostavku na mjesto saborskog zastupnika oko čega je sastavljen i urudžbeni zapisnik. No, tu tek dolazi do pravog zapleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palfi se navodno predomislila pa je i Bunjac odlučio povući ostavku. Zbog lakšeg sastavljanja dokumenta na uvid zatražio je svoju prvotnu pisanu izjavu koju više nakon toga nije vratio, piše N1.

U više navrata iz Sabora su ga zatražili da dokument vrati jer će se u suprotnom smatrati da je otuđio službeni dokument iz Hrvatskog sabora. Iz Sabora su u srijedu to zatražili i pisanim putem, ali se Bunjac na taj zahtjev oglušio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bunjac negira da je dao službenu ostavku, no N1 iz pouzdanih izvora doznaje da je ostavka urudžbirana, kao i povlačenje ostavke. Njegovu ostavku potpisao je i predsjednik Sabora.

Uvjerava da je pokrenuo tehnički postupak, međutim, ipak je odluka Palfi da se ne vraća zbog obiteljskih obveza i navodno smatra da Bunjac jako dobro radi svoj posao. Povukao je "ostavku" i kaže da nije zadržao prijavu, sve je vraćeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo