novi dan, nova svađa... / Žestok okršaj sutkinje i Sloković: Sanaderova odvjetnica kažnjena s 10.000 kn!

Istu kaznu je, javlja reporterka RTL-a, dobila i odvjetnica Zsolta Hernadija, Laura Valković

19.2.2019.
19:40
VOYO logo

Danas se nastavilo suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL. A kao i na prethodnom ročištu, i danas je bilo više nego burno.

No, krenimo redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanader je jučer tražio da se vjestači njegova raspravna sposobnost, odnosno koliko može biti na raspravi u danu.

Kada je sutkinja Maja Štampar Stipić počela o tome, bivši premijer je poručio da ne želi da se o zdravstvenim pitanjima ide javno. Sutkinja je odmah imala spreman odgovor poručivši mu da to ne može biti tajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Sanader se nije dao.

"Ne želim da javnost zna pa da onda kad me ne negdje vide govore on ne može biti tamo jer je bolestan", kazao joj je bivši premijer kojeg je morala smirivat odvjetnica Jadranka Sloković rekavši mu da se neće znati iskaz vještaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ubrzo je došlo do još jednog verbalnog sukoba odvjetnice Sloković i sutkinje.

Sloković ju je napala da pita sugestivna pitanja, na što je sutkinja rekla da je "najbolje da ne postavlja pitanja jer uzrujava branitelje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tu nije stalo.

Sanader je prvo tražio da se iz sudnice izvedu novinari rekavši da on više ne može na što ga je sutkinja pitala može li još malo jer "nikada neće završiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to se dignula odvjetnica Sloković i tada je krenuo verbalni sukob odvjetnice i sutkinje. Reporterka RTL-a javlja da se prepirka čula i na hodniku. Rezultat?

Odvjetnica Jadranka Sloković dobila je kaznu od 10 tisuća kuna zbog vrijeđanja sudskog vijeća. Istu kaznu je, javlja reporterka RTL-a dobila i odvjetnica Zsolta Hernadija, Laura Valković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo