Knjiga za divlju ženu / Žene današnjice: izgubljene u kreditima, majčinstvu, karijeri, za sebe imaju najmanje vremena

U 21. smo stoljeću i mnoge su se stvari izmijenile unatrag, recimo, stotinjak godina. No još uvijek, to slobodno možemo reći, živimo u muškom svijetu, u kojem su žene često diskriminirane. I u poslovnom i u društvenom smislu

10.6.2016.
17:39
VOYO logo

Vesela, strastvena i neobuzdana takva je ona, divljakuša - žena današnjice. Spisateljica Ingrid Divković u „Knjizi za divlju ženu“ progovara o statusu nježnijeg spola u društvu. Uvijek škakljiva tema.

Uz uspješnu karijeru, od svake se žene danas očekuje da bude uzorna majka, domaćica, ali i dobra ljubavnica svome suprugu .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posao je težak. Pogotovo za žene stroži kriteriji su puno veći, to je poziv, nije posao i divim se svojim kolegicama i glumicama. To je poziv, a ne posao", poručila je Kristina Krepela, glumica.

"Od kad otvorim oči i dok ne zatvorim ne stanem, ali to je moj izbor. Svakome je onako kako si napravi", kazala je Iva Balent,  poduzetnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U knjizi Ingrid opisuje žene koje se s jednakom strašću bore i za ljubav. Izgubljene u kreditima, majčinstvu, karijeri, za sebe imaju najmanje vremena.

"Vjerujem da postoje muškarci koji se bore ne voli mistificirati,  ovisi o osobi, treba slaviti ženu, previše se žalimo, nama je jako dobro. Treba iskoristiti tog muškarca da uživa u nama kao što mi uživamo u njima", poručuje Ingrid Divković, spisateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato dame ne gubite vrijeme. Mislite za promjenu malo na sebe. Zgrabite svog muškarca i uživajte u duugom vrućem vikendu. Sve drugo može čekati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo