ne želi sve zasluge / Željka ostala skromna nakon junaštva u Krapini: 'Sam Bog nas je poslao, nema ljepšeg osjećaja nego spasiti dijete!'

Image
Foto: Facebook

Željka je za naš portal izjavila kako nema ljepšeg osjećaja nego spasiti dijete iz bezizlazne situacije

12.3.2018.
21:00
Facebook
VOYO logo

Nikola Mlinarić, dječak star 11 godina, preživio je pad u rijeku duboku oko dva metra zahvaljujući muškarcu i ženi koji su čuli njegove krike upomoć i zatim ga junački izvukli iz vode. 

Glavni junaci priče su zasad nepoznati muškarac i 25-godišnja Željka Paradinović, koja je čula dječakove krike upomoć, a zatim se trkom uputila prema rijeci Krapinčici, u kojoj se 11-godišnjak u tom trenutku utapao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Spasila dječaka od utapanja: 'Čula sam uzvik 'upomoć' i odmah sam krenula trčati'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo ga izvukli dječak je bio u šoku, ali pri svijesti. Bilo mu je zlo od vode koje se nagutao”, priča 25-godišnjakinja dodajući kako su se potom okupili i drugi mještani te pozvali Hitnu. Ustanovljeno je kako je dječak pothlađen zbog pada u rijeku, no s njim će biti sve u redu. 

Željka je za naš portal izjavila kako nema ljepšeg osjećaja nego spasiti dijete iz bezizlazne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je predivan. Pogotovo kad je u pitanje dijete", kaže, dodajući kako je zbog činjenice kako i sama ima dijete, osjećaj zadovoljstva još i veći. 
"I sama imam sina, ima četiri godine. Ne znam kako bi se nosila s time da se ovom dječaku nešto dogodilo ispred mojih očiju."

Činjenica kako je prolazila pravim mjestom u pravo vrijeme, za Željku ima neko više, neodređeno značenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači, ne mogu vam opisati osjećaj kad sam shvatila u kakvoj se situaciji nalazim. Nas je sam Bog poslao ondje da spasimo to dijete!", zaključila je Željka za Vijesti.hr. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo