MARKIĆ ŽESTOKO UZVRATILA VRDOLJAKU: / 'Nije ga lako voljeti nakon sve štete koju je nanio državi, za utjehu ostaje mu sladoled iz Ledove škrinje'

Image
Foto: PIXSELL
1.5.2017.
18:11
PIXSELL
VOYO logo

"Gospodin Vrdoljak je do sada svašta govorio o meni osobno i udruzi U ime obitelji. Uvijek krivo. Ali još ću jednom potvrditi: Nisam ni na koji način uključena u borbe između HDZ-a i Mosta. Osobno mi je jako žao da nisu usredotočeni na uvođenje promjena koje su nam obećali - a preduvjet svih promjena, osobito gospodarskog oporavka je borba s korupcijom", napisala je Markić u priopćenju.

PREDSJEDNIK HNS-a PITA: ‘Tko to iz SDP-a želi da klerik kojeg savjetuju Željka Markić i slični bude na mjestu šefa Sabora?’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglašava da nikad ne bi sudjelovala u destabiliziranju vlade u kojoj ne sudjeluje HNS. Jer, kako ističe Markić, činjenica da u nekoj hrvatskoj Vladi nema HNS –a – odlična je vijest za građane, nevezano tko je drugi u toj vladi.

"Mogu zamisliti da bih sudjelovala u destabilizaciji Vlade, u kojoj nema HNS-a, jedino kad bi se pokazalo da je ta vlada zaposlila još više "svojih" u HEP-u od HNS-a, da je kvadrat kuće u Gunji plaćala više od 1,700 Eura po kvadratu, da je ta Vlada natjerala ljude da uvedu razdjelnike i da se dobit Prvog plinarskog društva nakon dolaska te vlade udeseterostručila, a da ministrica vanjskih poslova te Vlade tvrdi kako je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i putuje po svijetu lobirajući za svoju bezuspješnu kandidaturu u UN-u", poručila je Markić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘NE KOKETIRAMO NI S KIM I NE SUDJELUJEMO U PRESLAGIVANJU’: Vrdoljak otkrio kako će se HNS postaviti u krizi Vlade

"Za sad je, srećom za sve nas, HDZ-Mostova vlada, iako ministrica Obuljen financira iste režisere i udruge kao HNS-ovi ministri kulture – još jako daleko od toga da ju se može izjednačiti sa HNS-om", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markić se na kraju priopćenja posebno okomila na predsjednika stranke Vrdoljaka, za kojeg kaže "da ga nije lako voljeti".

"Što se tiče pritužbi g. Vrdoljaka da ga ne volim, moram reći - nije ga lako voljeti nakon sve štete koju je HNS u 4 godine nanio Hrvatskoj. Ali, za utjehu mu uvijek ostaje sladoled iz Ledove, čitaj Agrokorove škrinje koja mu je, dok je bio ministar gospodarstva, dopremljena u dnevnu sobu kao rođendanski poklon", zaključila je Markić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O NOVOJ KRIZI U VLADI ČITAJTE U NAŠEM SPECIJALU

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo