Legendarni Pervanov Dnevnik / Želimir & Živojin će vas nasmijavati na RTL2!

Legendarni Pervanov Dnevnik evoluirao je od radijske uspješnice te će svojim prisustvom kontaminirati i televizijski prostor. Ne propustite Željka Pervana i Mladena Horvata, od 5. kolovoza, u 23.15 sati, na RTL2.

1.8.2013.
13:00
VOYO logo

Od 5. kolovoza, u terminu od 23.15, od ponedjeljka do četvrtka, ili do zabrane, na RTL2 moći ćete gledati središnji regionalni informativni program u trajanju od 900 bitnih sekundi.

Image
Foto: RTL

Najpoznatiji pogonski inženjeri, novinarski tehničari, Živojin Mirić i Želimir Kučina informirat će vas o svemu bitnom u zemlji, regiji, a i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Pervanov Dnevnik evoluirao je od radijske uspješnice te će svojim prisustvom kontaminirati i televizijski prostor.

Image
Foto: RTL

Zahvaljujući mreži jataka i doušnika, inženjeri se uspijevaju infiltrirati u sve institucije države i na taj način pružiti narodu pravu sliku stanja u državi i okolini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo da je u vremenima sveopće krize i pada svih vrijednosti neophodno steći uvid u pravu istinu koju će vam dnevno prezentirati ova dva doajena hrvatsko-srpskog novinarstva.

Image
Foto: RTL

"Samo je informiran narod uistinu informiran narod", Želimir & Živojin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite Željka Pervana i Mladena Horvata, od 5. kolovoza, u 23.15 sati, na RTL2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo