'IZMEĐU PRIJATELJA IMA SVAĐA' / Zekanovića podsjetili što je prije govorio o Plenkoviću: 'Kako mi se vraća to od prije 5-6 godina'

Image
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Komentirao je i što se navodno neki HDZ-ovci u Dalmaciji bune zbog mjesta koje je dobio na listi, a za Tomislava Karamarka je rekao da je 'ne-tema'

28.3.2024.
11:43
Neva Zganec/PIXSELL
VOYO logo

Hrvoje Zekanović je prije predstavljanja HDZ-ova programa u zagrebačkom hotelu Westin potvrdio da će biti na sedmom mjestu liste u IX. izbornoj jedinici te da je zadovoljan. "Na tom sam mjestu bio i prvi put kad smo otjerali Milanovića", rekao je novinarima.

Kaže da kod svakih izbora ima nezadovoljnih oko mjesta na listama. "Uvijek je više kandidata nego mjesta na listi jer uvijek vlada interes za mjesta u Saboru i logično je da je u svim strankama interes veći nego što je mjesta", rekao je Zekanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje jesu li se neki HDZ-ovci u Dalmaciji zbog njega pobunili jer po njima dobio previsoko mjesto na listi, odgovorio je rekao da te priče gura SDP. "Kod njih je veliki nered i sad to prebacuju na konkurenciju", naveo je Zekanović.

Image
'POČINJE NOVA ERA' /

'Rijeke pravde' predale liste: 'Hrvatska nakon 17. travnja neće biti ista. Bit ćemo oštri, ali oprezni'

Image
'POČINJE NOVA ERA' /

'Rijeke pravde' predale liste: 'Hrvatska nakon 17. travnja neće biti ista. Bit ćemo oštri, ali oprezni'

Nakon što su ga novinari podsjetili da je ranije rekao da "neće pružiti ruku Plenkoviću", rekao je: "Interesantno kako mi se vraćaju riječi koje sam rekao prije 5-6 godina... Legitimno je da između prijatelja bude svađa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je okrenuo pilu i odgovorio da tada treba prozvati i predsjednika Zorana Milanovića zbog izjave o Daliji Orešković i Marijani Puljak. Podsjetimo, Milanović ih je svojedobno nazvao" samodopadnim narikačama ".

"Ili Božu Petrova zbog javnog bilježnika... Neka kažu ijednu ideju i politiku koje sam se odrekao - toga nema. Ali u jednom trenutku bio sam na različitim stranama. Kad sam odlazio, rekao sam da je Andrej Plenković definitivno najbolji premijer. Danas vidim da nema alternativu jer alternativa nisu Milanović, Sandra Benčić i reper Grmoje", rekao je Zekanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je e i da nije razmišljao o tome da bi pomoglo kad bi na listi bio i Tomislav Karamarko. "Nisam o tome procjenjivao, to nije tema", rekao je Zekanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo