pod zaštitom policije / Zdravko Mamić izašao iz bolnice: istraga o napadačima širi se na splitsko-dalmatinsku županiju

Zdravko Mamić, izašao je iz bolnice, i to pod pratnjom policije. Oporavak od ranjavanja vatrenim oružjem će nastaviti kod kuće. U međuvremenu, istraga o napadačima koji su ga zaskočili u susjednoj BiH, preselila se u Split

25.8.2017.
18:29
VOYO logo

Iako su novinari dežurali od ranih jutarnjih sati, ovdje ispred bolnice Sveti duh Zdravka Mamića nisu uspjeli snimiti. On je izašao sa stražnje strane, a po njega je došao sin Mario.

Bolnicu u kojoj je boravio nakon ranjavanja posjećivati će još neko vrijeme zbog previjanja rane koja nije bezazlena. A ozbiljna je i istraga koja se provodi nakon što je savjetnik Dinama prije tri dana napadnut u Zidinama kod Tomislavgrada. Ono što smo jučer objavili kao neslužbenu informaciju danas je potvrdila i policija. Trag prema napadačima vodi do Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nakon završetka očevida pristupilo se određenim operativnim radnjama oko onih svih informacija do kojih dolaze policijski službenici koji su upućeni u ovaj predmet.- Oni provjeravaju na samom terenu. Također, uspostavljena je  i određena operativna suradnja sa djelatnicima MUP-a Republike Hrvatske točnije, s djelatnicima PU Splitsko-dalmatinske županije", reko je Ivica Vrdoljak glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije.

Većina ljudi iz bolnice bi krenula ravno kući. Ne i Zdravko Mamić. Njegova prva lokacija bio je Maksimir, Dinamov stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je i razlog zbog kojeg su u jutarnjim satima, čak 12 sati nakon utakmice, oko stadiona uočena policijska vozila, jer Zdravko Mamić i dalje je pod policijskom zaštitom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo