ZDRAVKO MAMIĆ DOŠETAO U ZGRADU USKOKA: / 'Nisam naručio ubojstvo Dinka Cvitana!'

21.7.2016.
11:25
VOYO logo

Mamić je u četvrtak u sjedištu Uskoka dao izjavu da ne stoji iza prijetnji Cvitanu, a Državno odvjetništvo nije željelo komentirati Mamićev dolazak.

Novinare je Mamić potom preko svoje Facebook stranice pozvao na konferenciju za novinare u 13 sati u hotelu Sheraton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjednik Nacional objavio je u posljednjem broju da je "moćni Hrvat" naručio ubojstvo glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana jer mu je "razbio poslovno carstvo, osujetio kriminalne planove i spriječio nastavak pranja novca preko offshore računa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemam veze s time'

U izjavi za Dnevnik.hr, Mamić je kazao da nema veze s tim slučajem. "Prepoznao sam se u medijskim navodima i došao sam reći da nemam veze s time", izjavio je Mamić.

"Već nekoliko dana vrti se po medijima o ugrozi glavnog državnog odvjetnika i atentatu na njega i njegovu obitelj. Nigdje nisam imenovan, ali dolazilo me je stotine ljudi i jučer na utakmici pitati što se to dešava jer su zaključili da se aludira na mene što sam prepoznao i ja. Shvatio sam da se aludira na mene i što sam drugo mogao nego zatražiti prijem kod glavnog državnog odvjetnika i razjasniti stvari - da se ne osjeća ugrožen od mene, da sam ja tu glavom i bradom i da ću zatražiti poligrafsko testiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTKRIVAMO NOVE DETALJE: /

Zna se tko je planirao likvidirati državnog odvjetnika Dinka Cvitana

Image
OTKRIVAMO NOVE DETALJE: /

Zna se tko je planirao likvidirati državnog odvjetnika Dinka Cvitana

Produžio sam u prostorije USKOK-a gdje sam inzistirao da me netko primi i gdje sam dao izjavu da sam jako zabrinut jer ako je ugrožen glavni državni odvjetnik onda bi se cijeli državni aparat trebao dignuti na noge, a ne putem medija plasirati takve umobolne konstrukcije. Vidjet ću što će se sad desiti", prenosi Dnevnik.hr.

Uskok Mamića, njegova sina Marija, brata Zorana i niza drugih 'pomagača' među kojima je i izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović tereti da je organizirao izvlačenje milijuna od transfera Dinamovih igrača preko poduzeća u inozemstvu, a istrage su pokrenute na temelju nalaza sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo