Zbog svojih problema pušu i na hladno

'Ta je banka imala svojih problema u prošlosti, ne tako davnoj, vrlo ozbiljnih, pa vjerojatno s razlogom puše i na hladno i na toplo.

3.3.2012.
16:10
VOYO logo

Tim je riječima Čačić komentirao preporuku Barclays banke svojim klijentima da novac uložen u Hrvatsku povuku u Ukrajinu ili druge zemlje srednjeistočne Europe, poput Litve.

Čačić je dodao kako će Fitch, agencija za kreditni rejting, provjeriti jesu li aktivnosti koje je Vlada najavila dovoljno snažne da Hrvatska zadrži svoj kreditni rejting, u vremenu kada je svim zemljama u Europi pao, prenosi Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara kako će Vlada vratiti povjerenje građana, Čačić je odgovorio: rezultatima. Kad dođu rezultati vratiti će se i povjerenje, kazao je Čačić novinarima nakon skupštine Mladih HNS-a na temu 'Dobrobiti EU - europske politike za hrvatske građane'. Tamo je Čačić kazao da je Hrvatska među 10 posto najneuspješnijih upravljača imovinom u Europi zbog čega, siguran je, ima prostora i šanse za napredak.

Također, Čačić je komentirao izjavu američkog veleposlanika Jamesa B. Foleya o neprijateljskoj atmosferi prema stranim investitorima, kazavši da je potpuno u pravu te da nije rekao ništa novo što već ne znaju i svi drugi koji su ikad u Hrvatskoj bili u poduzetništvu ili investirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo