Zbog štrajka u Lufthansi otkazan let za Frankfurt

22.2.2010.
14:41
VOYO logo

Na upit koji su letovi iz Zagreba i u Zagreb otkazani zbog štrajka pilota Lufthanse, saznali smo kako je zasad otkazan let iz Frankfurta u Zagreb, koji je trebao poletjeti u ponedjeljak u 12.35 sati, te let iz Zagreba u Frankfurt, koji je iz zagrebačke zračne luke Pleso trebao poletjeti u 14:35 sati.

Što se tiče iduća četiri dana, koliko bi trebao potrajati štrajk pilota, zasad je otkazan let iz Zagreba za Frankfurt koji je trebao poletjeti u srijedu 24. veljače u 14.50 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u štrajku su i piloti Germanwingsa te su stoga redovni letovi zakazani za ponedjeljak na relacijama od Zagreba prema Frankfurtu, Kölnu i Berlinu pomaknuti za drugi termin u istom danu, o čemu se putnici mogu informirati na službenim stranicama Germanwingsa.

Iz Croatia Airlinesa su pak poručili kako štrajk pilota Lufthanse ne utječe na putnički promet Croatia Airlinesa. Croatia Airlines dnevno ima pet letova za njemačka odredišta, za Muenchen i Frankfurt, i pet povratno, a jutrošnji letovi za Njemačku bili su bez kašnjenja, kazao je za Hinu Davor Janušić iz odnosa s javnošću Croatia Airlinesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo