ne propustite rtl danas / Zbog samoizolacije Ivana Vrdoljaka, Jelena Pajić prvi će put sama voditi RTL Danas: 'Ovo je samo još jedan ispit koji moramo položiti i izgurati!'

Image
Foto: RTL

Jelenu Pajić u RTL-u Danas ne propustite večeras od 18.30 sati

1.11.2020.
17:10
RTL
VOYO logo

U RTL-ovu studiju gledatelje će večeras od 18.30 sati dočekati pomalo neuobičajena situacija. Naime, nakon što su gotovo dvije i pol godine naviknuli gledati voditeljske parove, za dobro znani stol RTL-a Danas večeras će sama sjesti Jelena Pajić.

Nakon što je njezin kolega Ivan Vrdoljak završio u samoizolaciji, Jelena je spremno preuzela kormilo RTL-ove informativne emisije, koja se i sama vratila iz samoizolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Lijepo je vratiti se među drage kolege i u redakciju gdje je sve na svom mjestu jer sam ih prošla dva tjedna pratila s one strane ekrana, kao prosječan gledatelj. Bez Ivana će biti pusto, ali najbitnije od svega je njegovo zdravlje i da se vrati što prije pa da nastavimo zajedničkim snagama gdje smo stali“, kaže Jelena.

Ova nas je godina, ističe, od početka natjerala na snalaženje u različitim i dosad neproživljenim situacijama, a ovaj voditeljski pothvat smatra samo još jednim od izazova u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bit će prije svega zanimljivo i drugačije voditi sama jer smo se navikli u protekle dvije i pol godine raditi u paru. Ali ne sumnjam u sebe i znam da bi bilo tko od kolega, da se nađu u istoj situaciji, odmah uskočio i odradio to najbolje što može te da gledatelji sigurno ne bi ostali zakinuti za informacije ili sadržaj. RTL-ova News redakcija izvrsno se snašla u svim situacijama kojima se u ovoj godini morala prilagoditi, tako da je ovo još samo jedan ispit koji moramo položiti i izgurati… do nekog sljedećeg'', komentira voditeljica.

Jelenu Pajić u RTL-u Danas ne propustite večeras od 18.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo