vozači, oprez! / Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok prema Zagrebu se vozi jednim trakom, kolona vozila je 10 kilometara

Image
Foto: HAK

Također, prometna nesreća je i kod čvora Vrgorac zbog čega se promet iz smjera Zagreba preusmjerava na čvor Ravča

21.8.2022.
8:01
HAK
VOYO logo

Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok na autocesti A1 u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom zbog čega se stvorila kolona od deset kilometara, izvijestio je HAK.

Također, zbog prometne nesreće kraj čvora Vrgorac sav promet zatvoren je prema izlazu s autoceste iz smjera Zagreba te se vozila preusmjeravaju na čvor Ravča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla ponegdje smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. IZ HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da drže sigurnosni razmak između vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara vjetra (bure).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo