istraga u tijeku / Zbog ispada u kockarnici požeški policajac udaljen iz službe: 'Vikao je, galamio i vrijeđao zaposlenice'

Image
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL

Policija je potvrdila da je Željko Pavić galamio i vrijeđao zaposlenice, a mediji prenose da su bile toliko preplašene da su se skrile u sef i pozvale pomoć

26.10.2017.
13:20
Zeljko Mrsic/PIXSELL
VOYO logo

Požeška policija u četvrtak je izvijestila da je inspektor Željko Pavić "udaljen iz službe", nakon što je prekršajno prijavljen jer je u automat klubu, u utorak 45 minuta iza ponoći, vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice.

"Budući da se nedolično ponašao van službe slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti i on će s današnjim danom biti udaljen iz službe. Nadalje, opovrgavamo medijske napise o njegovom kockanju u drugom objektu koje je navodno prethodilo ovom događaju te o njegovom napadu na kolege policajce tijekom njihovog postupanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako napominjemo da se radi o policijskom službeniku koji do sada nije bio disciplinski kažnjavan i koji je nakon ovog događaja zatražio psihološku pomoć i ona mu je pružena", stoji u službenom policijskom priopćenju u kojem se ne otkriva identitet, već samo godište prijavljenog policajca.

Iako je policija potvrdila da je Pavić "vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice", mediji navode da su njegove uvrede, ali i prijetnje toliko preplašile zaposelnice kockarnice da su se skrile u sef i pozvale pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo