OŠTRE KRITIKE / Zastupnik Domovinskog pokreta: 'Od pada drona napravili su cirkus. Bolje bi bilo da je Plenković s Janšom sjeo u vlak i otišao u Ukrajinu'

Image
Foto: Josip Regovic/Pixsell

'Biti protiv ministra kako god se on zvao i produžiti im agoniju, to bi bilo strašno'

29.3.2022.
13:03
Josip Regovic/Pixsell
VOYO logo

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe komentirao je aktualnu političku situaciju i eventualnu rekonstrukciju Vlade. Domovinski pokret smatra da cijela Vlada treba dati ostavku, a njihov saborski zastupnik kaže da Andrej Plenković uvijek ima spinove koji uspiju kod dijela birača.

"Rekao bih da će ići na minimalnu rekonstrukciju Vlade. Sad su uhvatili Tramišak koja relativno dobro radi svoj posao, a ne hvataju se ministara protiv kojih DORH radi radnje, kao ni Miloševića koji je zaštićen kao lički medvjed", rekao je Ćipe za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne vjeruje da će se Plenković moći riješiti potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića: "Pupovac i manjinski zastupnici napravit će pritisak da ostane u Vladi."

Image
SVI SE SLAŽU U JEDNOM /

Ipak nas čeka rekonstrukcija Vlade, i to malo veća? 'Neka Plenković dobro pazi, čujem da se sprema krvoproliće u HDZ-u'

Image
SVI SE SLAŽU U JEDNOM /

Ipak nas čeka rekonstrukcija Vlade, i to malo veća? 'Neka Plenković dobro pazi, čujem da se sprema krvoproliće u HDZ-u'

'Plenković je jako loš menadžer'

Podsjetio je da je Plenković promijenio puno ministara, a neki su završili i u Remetincu. "Tko je kriv? Onaj tko ih bira i stavlja na pozicije. Plenković je jako loš menadžer. Ministar vanjskih poslova je vikao za Lavrova da je topla poetska duša, pa vidimo što sad radi. Kada bismo nabrajali njihove gafove…", govori Ćipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na izbor novog ministra graditeljstva Paladina. "Ne radi se o Paladinu, radi se o ljudima koji su dvije godine po kontejnerima. Biti protiv ministra kako god se on zvao i produžiti im agoniju, to bi bilo strašno. I ja bih bio suzdržan da sam bio u Saboru. DP bi se zalagao samo za nove izbore, ne bismo podržali Plenkovićevu Vladu", rekao je.

'Pravi cirkus nakon što je pao dron'

"Od pada drona u Zagrebu napravili su cirkus, naslikavali se i odjednom muk. Kao netko tko je bio u Vukovaru, kažem da je nemoguće da bi bila onako mala rupa da je bilo 40 kilograma eksploziva. Popucala bi i stakla. Ne može se u takvoj situaciji ponašati tako neodgovorno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i da je Panković nakon toga držao pressicu, dok su nad njim nadlijetali avioni: "Bolje bi bilo da je s Janšom sjeo u vlak i otišao u Ukrajinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo