'Kao i prvi put' / Zašto je Kolinda Grabar-Kitarović izabrala 11.11. u 11. sati: 'Vjerojatno se povodila numerologijom'

U potpuno isto vrijeme i predsjednički kandidat Miroslav Škoro imat će, ne prezentaciju programa, nego krštenje vina

10.11.2019.
20:37
VOYO logo

U ponedjeljak, 11.11. u 11 sati i 11 minuta svoj program za predsjedničke izbore objavit će aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. U potpuno isto vrijeme i predsjednički kandidat Miroslav Škoro imat će, ne prezentaciju programa, nego krštenje vina.

Pitamo se je li predsjednica praznovjerna pa vjeruje da će joj isti datum donijeti pobjedu i zašto je Škoro odabrao isti datum, sat i minutu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput praznovjernih sportaša aktualna predsjednica radi sve kako je radila i onda kad je pobijedila. No, mnoge stvari ni u HDZ-u, ni u državi nisu kao nekad. 

Čak je i dvorana u hotelu Westin koju je predsjednica željela i u kojoj se skup održavao 2014. zauzeta. Njezina nekadašnja astro savjetnica kaže da je predsjednica, ako se vodila datumima, pogriješila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretpostavljam da se predsjednica povodila nekakvom numerologijom kao i što je prvi put to radila, ali ja da sam joj predložila sigurno joj ne bih predložila taj dan", rekla je astrologinja i numerologinja Anđelka Subašić.

Razlika od 2014. - Nije bilo Miroslava Škore

Razlog je, kaže, jednostavan. To je isto kao da se netko sutra odjene po vremenskoj prognozi od prije točno pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prenaglašena u svom stavu čak i u odjeći, da bi tu trebala malo drugačije istupiti, a osim toga bit će svjedočenja u nekim novim biserima, u komunikacijskom smislu", rekla je astrologinja i numerologinja.

Još je nešto drugačije nego 2014. i tada je imala protukandidata iz redova SDP-a, ali nije bilo Miroslava Škore. Nekad su mu u HDZ-u klicali, danas na njegov politički angažman, mnogi iz te stranke gledaju sa strahom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miroslav Škoro u nedjelju je objavio da se od noćas pa sljedeća 24 sata povlači iz predsjedničke utrke. Ponedjeljak će iskoristiti za krštenje vina. 

"U našoj tradiciji je da se za Martinje nitko ne bavi ozbiljnom politikom", rekao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako od astrologinje nije tražio nikakve savjete, ona misli da zna kako će njegovo krštenje vina sutra proći. 

"Njegovi prijatelji su tu daleko homogeniziraniji sutra oko njega i bit će, u svakom slučaju, ugodnija atmosfera, a pogotovo će biti bolje reakcije žena", kazala je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je komu "pao grah" ili se naklonile zvijezde ili, jednostavno rečeno, tko je bolje obavio posao vidjet će se već 11.11 iza 11 sati.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo