STRUČNJAK ZA PROTOKOL / Tajni simbol u videu Kate Middleton: 'To je bila ta skrivena poruka'

Mislim da se radi o nečemu što je unaprijed planirano. I to se vidi po cijelom nizu detalja i mislim da je to bio apsolutno i pravi način i pravi ton i pravi scenarij za ono što se ovdje željelo priopćiti, kazao je stručnjak za protokol Zdeslav Perković

23.3.2024.
23:17
VOYO logo

Britanija je u šoku - princeza Kate objavila je da boluje od raka. Kakvog, nije otkrila, ali je objasnila da prolazi kroz kemoterapiju. Priznanje je šokiralo sve, zaustavilo medijsku hajku koja ju je pratila posljednjih dana, a je li to i početak pomirenja budućeg kralja i njegova brata.

Način objave bolesti princeze Kate, kako to biva s Kraljevskom obitelji, izazvao je mnoštvo reakcija. I dok jedni kritiziraju što u tom trenutku sjedi sama na klupi - hrvatski stručnjak za protokol i poznavatelj običaja monarhije ukazuje na nekoliko zanimljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZAZIVA MODRICE /

Kate Middleton prima preventivnu kemoterapiju: Evo kada se koristi i je li učinkovita

Image
IZAZIVA MODRICE /

Kate Middleton prima preventivnu kemoterapiju: Evo kada se koristi i je li učinkovita

"Mislim da se radi o nečemu što je unaprijed planirano. I to se vidi po cijelom nizu detalja i mislim da je to bio apsolutno i pravi način i pravi ton i pravi scenarij za ono što se ovdje željelo priopćiti", kazao je stručnjak za protokol Zdeslav Perković.

"Princeza je sjedila sama na klupi, iza nje su bili narcisi i to je bila ta skrivena poruka, podrška svima onima koji boluju od raka. Imala je svježu frizuru i pozu koja je bila potrebna da bi se tako nešto moglo izreći. Čekali su uskršnje praznike tako da bi svojoj djeci na najbolji način mogli objasniti što se s mamom događa", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je sama u tome, jer je ona željela naglasiti da je to njezina osobna, individualnu borba s tom bolešću", kazao je.

Dodao je da se željela suočiti i s nacijom i Ujedinjenim Kraljevstvom i cijelim svijetom i reći istinu o svome zdravlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo