In vivo veritas / Zašto je dobra čaša izuzetno bitna za ljubitelje vina?

Image
Foto: PR fotografije

Villeroy & Boch poznat su brend luksuznih proizvoda po izrazito niskim cijenama u Konzumu

4.4.2016.
12:33
PR fotografije
VOYO logo

Ako ste među onima koji vole popiti čašu dobrog crnog ili bijelog vina, zasigurno vam nije svejedno kakva je čaša iz koje ga pijete.  Čaše se razlikuju po svojoj namjeri, kvaliteti i finoći, a elegancija i profinjenost odlika je samo onih koje se već na prvi pogled izdvajaju od drugih. Takve su upravo vivo čaše luksuznog brenda Villeroy & Boch, dostupne u Konzumu u loyalty programu po posebno povoljnim cijenama, i do 93 posto nižim.

Čaša za crno vino s razlogom ima veći trbuh i uži otvor tako da bez straha možete zaigrati vrtnjom vina u čaši. Vrtnjom se oslobađa miris i arome koje u ovakvom tipu čaše dulje ostaju. Elegantna čaša jednostavnih linija u prvi plan stavlja vino u kojem uživamo i vizualno. Bijelo vino nema izražen buké kao crveno vino te je zbog toga ova čaša uža u dijelu trbuha, a jednostavne linije naglasit će boju bijelog vina u najprirodnijem tonu. Villeroy & Boch  renomirana je njemačka tvrtka s tradicijom od 1748. godine, koja nudi asortiman vrhunskih proizvoda za opremanje doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Radi se o visokokvalitetnim proizvodima različitih stilova koji čine živote ljudi diljem svijeta ugodnijim i ljepšim. Villeroy & Boch je postavio visoke standarde kvalitete i inovativnog dizajna u svim asortimanima za uređenje i opremanje doma. Tako se i vivo čaše za vino odlikuju cijenjenom Villeroy & Boch kvalitetom i elegancijom, a u njima će se vaše omiljeno vino zasigurno iskazati u najboljem svijetlu.

Kako sudjelovati u vivo programu u Konzumu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svakih potrošenih 25 kuna u Konzumu ili kupnjom označenih proizvoda dobivate jednu naljepnicu koju lijepite na poseban promotivni vivo letak.  Popust na vivo asortiman čaša ostvaruje se na dva praga. Za sakupljenih 60 naljepnica svoj set možete preuzeti za 59,99 kuna, dok za 120 naljepnica svoje savršene čaše dobivate uz 93 posto popusta, za samo 19,99 kuna.

Image
Foto: PR fotografije

Sakupljanjem naljepnica tijekom nagradnog razdoblja koje traje čak 4 mjeseca, uz značajne uštede možete postati vlasnici prave male vivo kolekcije koja uključuje vrhunske čaše za vino, šampanjac, vodu i sokove, žestoka pića, dekanter, ali i prigodne dodatke kao što su posuda za hlađenje, otvarač za boce ili vivo poklon set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključite se u ekskluzivni vivo program nagrađivanja u Konzum prodavaonicama i opremite svoju kuhinju prekrasnim vivo čašama. Dodatne informacije o vivo programu potražite na stranici www.konzum.hr/Vivo.

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=bQ2aeI82v5_Q5OrgGuZSqadz.KiI1My17A7zzNAqvcH.E7/fastid=ntrpdcsloudhlalrxljqzyjwyhnn/stparam=tacgjksqvx
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo