Žarka Domljana uskoro čeka tužba za klevetu

1.7.2010.
14:32
VOYO logo

Potvrdio nam je to i odvjetnik Veljko Miljević, koji kaže da će tužbu gotovo sigurno predati sudu nakon što dobiju sve potrebne materijale, među njima i snimku sporne emisije u kojoj je gostovao Žarko Domljan.

arti-201006300336006Podsjetimo, Domljan je govoreći o otkazima koje su 90-ih godina dobivali oni 'nepoćudnog podrijetla', spomenuo slučaj Milana Škorića koji je više od deset godina bio šef saborskog restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domljan je priznao da nema dokaze za svoju tvrdnju, ali je svejedno rekao kako je Škorić bio pripadnik KOS-a koji je meso nabavljao od pokojnog mesara Mihaela Zeca te zato nije mogao ostati na poziciji na kojoj je bio. Podsjetimo, Mihael Zec, njegova supruga i 12-godišnja kćer brutalno su smaknuti 1991. godine na Sljemenu.

"Netko tko sam kaže da nema dokaza, a kaže tako jednu tešku tvrdnju, treba da se nauči pojmu odgovornosti za javno izgovorenu riječ", komentirao je odvjetnik Miljević objašnjavajući tužbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže i da je vjerojatno da će obitelj podići dvije tužbe, kaznenopravnu za klevetu, te civilnopravnu za povredu ugleda i osobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo