jasna poruka / Zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade zadovoljan proslavom Oluje, za RTL kaže: 'Razbio se mit da grad Knin živi samo 4. i 5. kolovoza'

'Hvala dragom Bogu, baš kad je trebalo, sunce je granulo. Kninska tvrđava u sjaju, stadion, Dinara, prekrasna kulisa', kazao je Dražen Ressler

5.8.2021.
18:40
VOYO logo

U hrvatskom kraljevskom gradu proslavu je pratio i reporter RTL-a Boris Mišević. Njegov gost bio je brigadni general Dražen Ressler, zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade.

"1995. godine ovaj dan nam je značio kraj jednog nametnutog rata i nasilja. Povratak našim domovima i najmilijima. Sjećamo se naših poginulih branitelja, zahvaljujemo se svim braniteljima", kazao je Ressler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije godinu i pol postao je zapovjednik i počeo živjeti u Kninu.

"Ja sam zapovjednik godinu i pol dana i odmah kad sam došao ovdje, razbio se mit da grad Knin živi 4. i 5. kolovoza. Ovaj grad živi punim plućima, ovako je svaki dan i preko zime. Ovdje ima jako puno mladih ljudi", govori i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duh pobjede

"Ovdje ima života. Obiteljski. To vi možete vidjeti na ulicama. Fantastična društvena kulisa", kaže.

Poručuje da je ogromna čast biti zapovjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što želimo vojnicima usaditi je - duh pobjede. Ako to uspijemo kod njih očuvati, ne moramo se bojati za budućnost", jasno će.

Zadovolja je današnjom proslavom Oluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan. Hvala dragom Bogu, baš kad je trebalo, sunce je granulo. Kninska tvrđava u sjaju, stadion, Dinara, prekrasna kulisa. Hvala svima koji su radili na tome, odboru, pripadnicima vojske, gradu Knina, MUP-u, Ministarstvu branitelja, svima koji su radili na organizaciji", rekao je na kraju.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo