rokerski u finišu / Zanimljiva izborna promidžba: Most ispod mosta organizira koncert u čast Hendrixu

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Most se u zadnjim danima kampanje odlučio organizirati koncert, i to kako bi podržali inicijativu građana da se Zeleni most preimenuje u Hendrixov

7.9.2016.
12:58
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Most nezavisnih lista u srijedu navečer organizira koncert MOST za Hendrixa na savskoj obali uz Željeznički (zeleni) most, a tim događajem mostovci će dati potporu inicijativi za preimenovanje Zelenog mosta u Hendrixov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert na poljani ispod Zelenog mosta, posvećen čuvenom gitaristu Jimiju Hendrixu, počinje u 20 sati, ulaz je besplatan, i njime će se dati potpora Facebook inicijativi da naziv Hendrixov most dobije i službenu potvrdu s obzirom na to da je desetljećima dio zagrebačke urbane kulture, kažu u Mostu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rock koncert održat će grupa STOP, predvođena gitaristom Nikolom Sarapom, a među posjetiteljima će biti nositelj Mostove liste u Prvoj izbornoj jedinici Vlaho Orepić, inače veliki ljubitelj Hendrixa.

Mostovci pozivaju Zagrepčane da predahnu od političkih govora i odaju počast najvećem gitaristu u povijesti glazbe - Jimiju Hendrixu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeleni savski most dobio je gotovo kultni status zahvaljujući grafitu s prezimenom slavnog rock-glazbenika Jimija Hendrixa i postao jednim od simbola urbane pop-kulture grada Zagreba te dijelom kolektivne svijesti Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo