Stala na trenutak / Zagrepčanka zbog 21 sekunde zaustavljanja, mora platiti 300 kuna kazne

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Nepunih sedam minuta kasnije parkirala je na drugome mjestu

7.6.2019.
11:35
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Ne zaustavljajte se u gradu da biste suvozača pustili iz auta ili čekali da netko izađe s parkinga. Kamere će sve snimiti i ne zanima ih razlog zaustavljanja. Možda bih isto platila i da nisam samo zastala nego da sam tamo parkirala i otišla na kavu, ogorčena je Zagrepčanka dobivenom kaznom za navodno nepropisno zaustavljanje, pišu 24 sata.

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sat vremena sam tražila parkirno mjesto i kasnila na dogovor. Zaustavila sam se na trenutak jer su neki ljudi išli prema parkiranim autima i ponadala se da će osloboditi mjesto. No prevarila sam se i nastavila tražiti parking. Napokon sam parkirala dvije ulice dalje i platila SMS-om. Nepuna dva mjeseca nakon toga stigla je kazna za zaustavljanje. U ‘čestitki’ piše da me kamera snimila kako sam na Britanskom trgu kraj kućnog broja 8 stajala 21 sekundu", rekla je Zagrepčanka.

Piše i da ju je kamera snimila u vremenu između 12:35.23 i 12:35.44, a poslala je dnevniku i kopiju SMS-a Zagrebparkinga gdje je vidljivo da je nepunih sedam minuta kasnije, u 12.42, platila parkiranje na drugome mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do tamo mi je trebalo pet minuta. Zvala sam prometnog redara i rekla da nisam parkirala, no rekao je da imaju dokaz, fotografiju koju kod njih mogu pogledati, i da se nemam pravo žaliti", ljutita je vozačica.

Kazna je 300 kuna, odsnono 150 ako se plati u roku od tri dana, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo