na sudu u zadru zaradila kaznu / Zagrepčanka Nijemce nazvala 'nacističkim pi*****', branila se riječima: 'On je meni prvi rekao Schweine!'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Na prekršajnom sudu u Zadru dobila je novčanu kaznu u iznosu od 390 kuna, dvije godine od svađe s njemačkim bračnim parom koji je ljetovao u njezinom susjedstvu na otoku Murteru gdje ima kuću

10.3.2016.
21:23
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Zadarski.hr javlja o sudskom završetku obračuna na otoku Murteru kada je zbog šovinističkih uvreda 68-godišnja Zagrepčanka ispsovala državaljane Njemačke, nazvavši ih "nacističkim pi*****".

Na prekršajnom sudu u Zadru dobila je novčanu kaznu u iznosu od 390 kuna, dvije godine od svađe s njemačkim bračnim parom koji je  ljetovao u njezinom susjedstvu na otoku Murteru gdje ima kuću. Zagrepčanka je proglašena krivom i zbog remećenja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međususjedski sukob koji je završio šovinističkim ispadom i intervencijom policije, buknuo je nakon ljetne oluje 22. kolovoza 2014. godine dok je njemačka obitelj čistila prilazni put od posljedica nevremena. Kako su supružnici tijekom čišćenja prešli na zemljište 68-godišnjakinje, ona ih je zasula govorom mržnje, a vrhunac je nastupio nakon što je kamenom pogodila dijete, te bacala zemlju na susjedu kod koje su Nijemci odsjeli. Na sudu je kazala kako je 48-godišnji Nijemac koji je vozio kolica i u njima građevinski materijal, prvi počeo vikati na njemačkom jeziku, te joj dobacio - "schweine"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo