PAZITE DA NE UPIŠETE KRIVO SLOVO / Znate li što je OnlyFax? Filozofski predstavio aplikaciju za studente i sram vas bilo ako ste pomislili na nešto drugo

Image
Foto: FFZG

Ovo je prva studentska aplikacija koja donosi sve bitne informacije na jednom mjestu, a naziv neodoljivo podsjeća na naziv popularne aplikacije za odrasle

5.10.2022.
15:49
FFZG
VOYO logo

Filozofski fakultet u Zagrebu predstavio je u srijedu novu aplikaciju koja donosi sve bitne studentske informacije na jednom mjestu. "Ovo je prva studentska aplikacija koja donosi sve bitne informacije na jednom mjestu. Neke od glavnih značajki uključuju personalizirani raspored sati, integrirani studentski e-mail pretinac, grupne razgovore formirane na bazi upisanih predmeta te prikaz informacija sa studomata poput upisanih i položenih kolegija i prosjeka ocjena", naveli su.

No, ova super aplikacija ima interesantno ime, a zove se OnlyFax, što neodoljivo podsjeća na rastuću aplikaciju OnlyFans, gdje se, kao što znamo, kreira i prati malo drugačiji sadržaj - onaj kako ga volimo nazivati "za odrasle".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FFZG

"Današnjom uspostavom suradnje Filozofskog fakulteta s tvrtkom OnlyFax istoimena studentska aplikacija bit će dostupna za korištenje u novoj akademskoj godini 2022./2023. Aplikaciji pristupate koristeći svoje AAI korisničko ime i lozinku, a detaljnije informacije o aplikaciji pronaći ćete na linku OnlyFax", napisali su na stranicama FFZG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo