ZADARSKA IZBORNA SENZACIJA: / 'Ričarda smo sakrili na sigurno, počeo je lov na njega'; Objasnio i zašto je zapravo nastao Ričard

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'Vjerujem u svoje ljude i nema šanse da se itko od nas proda, da smo ušli u ovo zbog karijerizma ili novca, ušli smo iskreno, s emocijama braniti ovaj narod i osloboditi prostor za naše mlade,

18.5.2021.
19:33
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Poznati zadarski performer, Enio Meštrović Ričard više je puta sudjelovao na izborima, a ove je godine sa svojim listom uspio osvojiti više od 20 posto glasova. U gradsko vijeće ušlo je sedam vijećnika s Ričardove liste te na taj način uvelike odlučuje o političkoj budućnosti Zadra. Također, cijeli Zadar pita se kome će se prikloniti.

Enio je za RTL Danas rekao da su Ričarda morali sakriti na sigurno mjesto jer je krenuo lov na njega. "Tražena je roba, morat ću biti pažljiv s njime. Ja sam njegov glasnogovornik. Sve što je iznio u svom programu, pokušat ću ga zastupati do kraja. I na kraju potpisati zajedničku odluku", rekao je Enio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ričard ima u glavi ono što želi. Pregovori sam sa sobom, imamo noćne razgovore do ujutro da odlučimo što će biti najbolje za naše birače i za ovaj grad. Mislim da ne treba žuriti, ovo su stvari koje se ne prelamaju preko kolina, jedino što mogu obećati je da ću stati iza ovog naroda iz razloga iz kojih sam se i kandidira", dodao je Enio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
RIČARD OD ZADRA O VEĆINI U VIJEĆU: /

'Čuo sam da nose dvije torbe, vidjet ćemo tko nosi veću'

Image
RIČARD OD ZADRA O VEĆINI U VIJEĆU: /

'Čuo sam da nose dvije torbe, vidjet ćemo tko nosi veću'

'Te dvije strančice će morati razumjeti neke stvari...'

Iako su iz HDZ-a i SDP-a rekli da još nisu kontaktirali Enia, nude mu mjesto predsjednika gradskog vijeća. "Morat će te dvije stranke, kako bi Ričard reka, strančice, razumjeti neke stvari. Vjerujem u svoje ljude i nema šanse da se itko od nas proda, da smo ušli u ovo zbog karijerizma ili novca, ušli smo iskreno, s emocijama braniti ovaj narod i osloboditi prostor za naše mlade, da imaju jednak put i uvjete ka i svi drugi, nevažno da li imaju člansku iskaznicu ili ne", rekao je te dodao: "To je prva ideja svega ovoga. A moraju shvatiti, matematički, imamo sedam mandata i mi ćemo postaviti uvjete".

Upitan znači li to da će on sastavljati vijeće, Enio je odgovorio potvrdno. "Ako ne budu htjeli razgovarati i ako ovo ne bude išlo u pravom pravcu, onda ćemo kupiti par žetončića, ako ne budemo imali dovoljno državnih novaca, a onda su mogući i novi izbori", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovaj prostor zatrovan je bolesnom ideologijom...'

Na kraju je Enio pojasnio zbog čega je kreiran Ričard i što je htio time postići. "Danas, ovaj prostor je zatrovan ovih 30 godina s bolesnom ideologijom, lošim pristupom i negativnom energijom. Ne možeš ti kao novi političar doć' i iznijeti svoj stav. Da imaš NASA-in program i da se svidiš nekome. Nitko ne može tek tako proći kao političar. Ne možeš zajebat mladost jer su svi na mobiteli i upoznati sa svim vijestima.

Ričard je jedan od likova u koje se ja transformiram, on je mora izać kao takav da bi pobudija pažnju kod svita kojem se sve ovo gadi oko nas i da izađu i podrže i osjete iskrene emocije", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ričard na YouTubeu ima 17 milijuna pregleda. "U životu sve radim kako osjećam. Nema šanse da mi netko kaže da moram nešto raditi. Oni koji me znaju, znaju moj moto. Mudrac kaže 'Mislim, dakle jesam', ja kažem da 'mislim, ponašam se i radim dakle jesam'. Sve što osjetim poziv da radim, to mora izaći vanka mene", rekao je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo