'GALILEO' IDE DALJE / Zabavno-obrazovna hit emisija ulazi u 3. sezonu

Image
Foto: RTL

Nakon više od godinu dana, dvije sezone, 175 emitiranih epizoda i preko 875 obrađenih tema, 'Galileo', zabavno-obrazovna emisija RTL Televizije ulazi u treću sezonu! Uz voditelje, Ninu Štambuka i Gorana Fistanića, 'Galileo' i u trećoj sezoni ostaje provjerena formula za zabavu i obrazovanje.

21.1.2013.
21:38
RTL
VOYO logo

Uz nove teme i testove, treća sezona 'Galilea' prikovat će sve znatiželjnike uz male ekrane. Saznat ćemo sve o mišićima koji pokreću naše tijelo, prekomjernom iskorištavanju energenata, kako pomoću parmezana dobiti kredit u jednoj od talijanskih banaka, testirati je li suho voće jednako zdravo kao i svježe, koja sve opterećenja može izdržati jaje i zaputiti se u šumu u južnoj Bavarskoj kako bi saznali kako preživjeti u divljini, posjetiti mladog alpskog mljekara kako bi saznali kako izgleda život na planinskim pašnjacima, a u ludom eksperimentu smo pokušali ispeći roštilj za vrijeme slobodnog pada.

Pohvale i  prijedlozi za teme u emisiji svakodnevno stižu na Facebook stranicu 'Galilea'. Sve više fanova aktivno sudjeluje u raspravama. Osim rasprava, prijedloga, fanovi primjenjuju savjete iz priloga emitiranih u 'Galileu'. Tako se nedavno jedan obožavatelj emisije pohvalio kako mu je savjet iz priloga spasio život. Obožavatelj 'Galilea' nam je rekao kako je došao iz škole, odradio svoje školske obveze i ogladnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da je bio sam doma odlučio je ispeći krumpire. Nakon što je stavio ulje na vatru, zazvonio je telefon i u potpunosti zaboravio na ulje koje se zapalilo i počelo dimiti. 'Onda sam se sjetio teme iz 'Galilea' o sigurnosti u kuhinji', rekao je mladi obožavatelj, 'uzeo sam krpicu, namočio ju vodom i pokrio tavu. Brzo se ugasila.'

Još mnogo zanimljivih tema, testova i neotkrivenih mjesta je pred nama. Nova sezona popularne zabavno-obrazovne emisije 'Galileo' kreće u subotu, 26. siječnja, od 19:10 sati. Zaronite u svijet zabave i korisnih informacija subotom i nedjeljom od 19:10 sati, te od ponedjeljka do petka od 17:10 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo