Za vikend nas očekuje temperaturni šok!

Stanovnici kontinentalne Hrvatske za vikend će moći uživati u neuobičajeno toplom vremenu za ovo doba godine - temperature će porasti do 15 stupnjeva.

2.12.2011.
13:00
VOYO logo

Promjenljivo, vjetrovito i osjetno toplije, takva je u tri riječi vremenska prognoza za vikend u Hrvatskoj. U kopnenom području u subotu ujutro će ponegdje biti već uobičajene magle, dok će se stanovnici na Jadranu probuditi u povremenu kišu. Slabe kiše moglo bi biti i u središnjoj Hrvatskoj.

Tijekom dana puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, u gorju s jakim udarima. Na Jadranu umjeren do vrlo jak jugozapadnjak i jugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lagano zahlađenje kreće od utorka

Najniža temperatura zraka u maglovitim područjima kontinentalne Hrvatske bit će od -1 do 3 stupnjeva Celzijevih, dok će u sunčanijim dijelovima kopna biti od 4 do 9, a na moru između 9 i 14 stupnjeva Celzijevih. Najviša temperatura na kopnu bit će pravi temperaturni šok i kretat će se većinom od 10 do 15 stupnjeva. Na moru će dnevna temperatura iznositi između 13 i 18 stupnjeva Celzijevih.

Slično vrijeme očekuje nas i u nedjelju na dan izbora, uz razliku što će u većem dijelu Hrvatske biti znatno manje padalina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od utorka slijedi pad temperature i ponovno zahlađenje, ali pritom treba napomenuti da će dnevne temperature u kontinentalnom dijelu Hrvatske ostati blizu 10 stupnjeva, a na moru oko 14 stupnjeva Celzijevih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo