Za novi auto HDZ-ovac iz proračuna dao 237.000 kn!

14.12.2011.
15:26
VOYO logo

Gradonačelnik Našica Krešimir Žagar (HDZ) usred recesije odlučio se za kupovinu novog automobila za potrebe grada. I pritom nije bio pretjerano skroman, pa je s 237 tisuća kuna iz gradskog proračuna kupio novi elegantan Volkswagen Passat CC.

Žagar u svojoj kupovini ne vidi ništa sporno. Pravda se stalnim kvarovima na dosadašnjem službenom Passatu 2,0 TD, te smatra da je bilo isplativije kupiti novi automobil nego popravljati stari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stari auto na prodaju

"Sa starim automobilom imali smo mnogo problema. Imali smo niz kvarova, a popravak samo jednog stajao bi 20.000 kuna. Ne isplati se ulagati u popravak starog i zato smo kupili novi službeni automobil", pojasnio je za Glas Slavonije Žagar, koji će novo vozilo koristiti za službena putovanja. No, dodaje kako će se službeno vozilo koristiti i za potrebe Gradske uprave, te ustanova i tvrtki u vlasništvu Grada. Tako će u vožnji u atraktivnom Passatu moći uživati i zaposlenici Grada, komunalnog poduzeća Našički vodovod i Radija Našica, te djelatnice vrtića Zvončić, Muzeja i Knjižnice.

U međuvremenu je Grad raspisao natječaj za prodaju starog Passata čija je početna cijena 79.950 kuna. Ponude za vozilo staro pet godina primale su se do srijede u podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo