diva anđeoskog glasa / Whitney Houston pronađena mrtva u hotelu!

Image
Foto: Pixsell

Pjevačica i glumica Whitney Houston umrla je u 48-oj godini života. Njeno beživotno tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi, a sumnja se kako se utopila u kadi.

12.2.2012.
9:00
Pixsell
VOYO logo

Legendarna pop pjevačica Whitney Houston pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na četvrtom katu hotela na Beverly Hillsu.

"Nažalost, to je istina", kazao je glasnogovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hotelskoj sobi nisu pronađene nikakve ilegalne supstance, ali bilo je lijekova koje je uzimala na recept. Američki portal TMZ piše kako se najvjerojatnije utopila u kadi.

Kada su bolničari došli u hotel beživotno tijelo pjevačice već je bilo izvađeno iz kade, pa će se tek nakon obdukcije znati je li se utopila, predozirala ili umrla zbog nečeg sasvim drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nije u sobi pronašla alkohol pa vjeruju da Whitney nije pila, ali bilo je puno bočica s lijekovima.

"IIi sam svoj najbolji prijatelj, ili najgori neprijatelj", priznala je Whitney u jednom intervju kako je sama sebi najveće zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Whitney Houston, inspirirana soul pjevačima u svojoj obitelji iz New Jerseya, majkom Cissy Houston i rođakinjama Dionne Warwick i Dee Dee Warwick, kao i kumom Arethom Franklin, postala je jedna od najslavnijih pjevačica svih vremena, osvojivši nagrade Emmy, Grammy i Billboard Music Awards.

Njezina popularnost narasla je tijekom 1980-ih i 1990-ih uz uzastopne hitove, uključujući hit I will always love you s albuma snimljenog za film Tjelohranitelj u kojem je i glumila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je album 1994. osvojio Grammy za album godine.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo